Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een uit reviews

Coagulatie

Coagulatie is een medische behandeling waarbij elektrische stroom wordt gebruikt om weefsel te vernietigen.

Wat is het?

Coagulatie, ook wel elektrocoagulatie genoemd, is een medische behandeling waarbij elektrische stroom wordt gebruikt om weefsel te vernietigen, bijvoorbeeld om ongewenste huidoneffenheden te verwijderen.

Bij coagulatie wordt een elektrische stroom via een klein naaldje op de huid aangebracht, waardoor het weefsel op die plek wordt verhit en vernietigd.Dit kan worden toegepast bij verschillende huidaandoeningen zoals fibromen of steelwratjes, gerstekorrels en andere ongewenste huidoneffenheden.

Coagulatie is meestal een relatief snelle en effectieve methode die vaak wordt toegepast.

Behandeling

Wij maken gebruik van de plasmagepen om de huid te behandelen. De pen genereert een kleine plasmaflits, die de huid verdampt en kleine gaatjes in de huid maakt. Dit zorgt ervoor dat de huid samentrekt en zichzelf vernieuwt. Het resultaat is een gladdere, strakkere huid.

Tijdens de behandeling kan een lichte tinteling of branderig gevoel worden ervaren. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, kan de behandeling tussen de 15 en 45 minuten duren.

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en om de instructies van de huidtherapeut op te volgen voor een optimaal herstel.

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl