Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 448 reviews

Dieptereiniging

Een dieptereiniging is een huidbehandeling die wordt uitgevoerd om verstopte poriën en ophopingen van talg, vuil en dode huidcellen te verwijderen.

Wat is het?

Een dieptereiniging is een huidbehandeling die wordt uitgevoerd om verstopte poriën en ophopingen van talg, vuil en dode huidcellen te verwijderen. Het is een effectieve manier om de huid diep te reinigen en te exfoliëren.

Een dieptereiniging kan helpen bij het verminderen van acne, het verbeteren van de textuur en teint van de huid, en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het kan ook de opname van actieve ingrediënten verbeteren en de huid klaarmaken voor andere behandelingen.

Behandeling

Tijdens een dieptereiniging worden verschillende stappen doorlopen om de huid te reinigen:

  1. Reinigen – De huid wordt gereinigd met een milde reiniger om vuil, make-up en overtollig talg te verwijderen.
  2. Exfoliatie – Een exfoliant wordt aangebracht om de dode huidcellen te verwijderen en de poriën te openen. Dit doen wij met de foamer 15 van Dermaceutic, of de gel reiniger van Renophase.
  3. Verwijderen van onzuiverheden – De huidtherapeute verwijdert handmatig de onzuiverheden, zoals mee-eters en puistjes, die uit de poriën zijn gekomen.
  4. Bescherming – Ten slotte wordt er een moisturizer en/of zonnebrandcrème aangebracht om de huid te beschermen en te hydrateren.

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl