Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 448 reviews

Erbium:YAG Laser

Laat uw huid er gezonder, strakker en egaler uitzien met onze lasertechnieken voor huidverjonging.

Wat is het?

Laat uw huid er gezonder, strakker en egaler uitzien met onze lasertechnieken voor huidverjonging. De pixel fractional erbium:yag 2940 nanometer laser is bijzonder geschikt voor oppervlakkige littekens en fijne lijntjes. De laserwarmte verdampt de bovenste huidlaag, waardoor oppervlakkige onregelmatigheden effectief behandeld kunnen worden.

Indicaties voor de erbium:yag laser

  • 30+ huid voor huidverbetering
  • (Acne) littekens
  • Grove poriën
  • Structuurverbetering
  • Hyperpigmentatie
  • Automutilatie littekens

Behandeling

Voordat we de laser gebruiken, ontvetten we de huid met huidalcohol en passen we de sterkte van de laser aan op basis van het huidtype en de huidindicatie. Na de behandeling koelen we de huid met een cold pack en brengen we een verzorgende crème met SPF aan.

Doormiddel van warmte maakt de fractional laser per vierkante centimeter 50 kleine gaatjes. Deze gaatjes kunnen snel genezen, omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Door dit proces wordt er op een gecontroleerde en natuurlijke wijze het wondgenezingsproces van de huid op gang brengen waardoor de cellen in de lederhuid (fibroblasten) geprikkeld raken en collageen en elastine aanmaken. Door deze behandeling wordt de huid steviger en elastischer en kunnen fijne lijntjes en rimpels in het gezicht aanzienlijk worden verminderd. Afhankelijk van de intensiteit en de indicatie van de laserbehandeling kan het gevoel variëren van een intense warmte tot een branderig gevoel.

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de ernst van de indicatie. Meestal zijn er 3-6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Voor huidverjonging raden we een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aan. Je kunt na 4 weken een vervolgbehandeling ondergaan.

Het resultaat van de behandeling verschilt per persoon en is o.a. afhankelijk van het lichaamseigen herstelvermogen. Het resultaat van de behandeling zorgt voor een verbetering van de structuur en teint van uw huid. Een strakkere, stevigere, vollere huid die minder fijne rimpeltjes vertoont. Diepe poriën of littekens worden meer egaal aan het huidoppervlak. Het beste resultaat is na ongeveer 3-6 maanden zichtbaar, omdat de collageen stimulatie ook na de behandeling nog blijft doorwerken.

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl