Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 448 reviews

Huidverjonging

Onze huidverjongingsbehandelingen zijn speciaal ontworpen voor het natuurlijk verjongen van de huid.

Wat is het?

Huidveroudering is een natuurlijk proces waarbij de huid geleidelijk aan verandert en minder strak, stevig en elastisch wordt. Dit komt door verschillende factoren zoals:

  1. Verlies van collageen en elastine: Naarmate we ouder worden, vertraagt de productie van collageen en elastine, waardoor de huid minder stevig en elastisch wordt.
  2. Blootstelling aan de zon: Uv-stralen van de zon kunnen schade aan de huid veroorzaken, waardoor de huid sneller veroudert. Dit kan leiden tot pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping.
  3. Roken: Roken zorgt voor een versnelde afbraak van collageen en elastine in de huid, waardoor de huid sneller veroudert.
  4. Erfelijkheid: Genetische factoren spelen ook een rol bij huidveroudering. Zo kan de dikte en textuur van de huid genetisch bepaald zijn.
  5. Levensstijl: Een ongezonde levensstijl met een slechte voeding, weinig slaap en stress kan bijdragen aan het verouderingsproces van de huid.

Behandeling

Wij hanteren verschillende behandelingen bij huidverjonging:

Chemische peelings:

Dit is een huidbehandeling waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Dit kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de textuur en teint van de huid te verbeteren en hyperpigmentatie en acne te verminderen. Door het verwijderen van de bovenste laag van de huid, stimuleert het ook de productie van collageen en elastine, wat bijdraagt aan een stevigere, stralende huid.

Photo Peel:

Dit is een vorm van fototherapie waarbij de huid wordt behandeld met een combinatie van lichttherapie en chemische peeling. Het helpt om de textuur en teint van de huid te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de productie van collageen en elastine te stimuleren.

Cosmo Peel Forte:

Dit is een diepe chemische peeling die een meer dramatische huidverjonging biedt dan traditionele chemische peelings. Het kan helpen om diepere rimpels, littekens en hyperpigmentatie te verminderen en de huid te verstevigen en verjongen.

Plasmage:

Dit is een niet-chirurgische behandeling waarbij de huid wordt behandeld met geïoniseerde gasdeeltjes. Het helpt om overtollige huid te verwijderen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de productie van collageen en elastine te stimuleren. Plasmage kan ook helpen om littekens en pigmentvlekken te verminderen.

Microneedling:

Dit is een behandeling waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om kleine gaatjes in de huid te maken. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine en helpt om de huid te verstevigen en te verjongen. Het kan ook helpen om fijne lijntjes en rimpels, acne-littekens, hyperpigmentatie en striae te verminderen.

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl