Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 448 reviews

LED therapie

Bij LED therapie wordt de huid door het intens rood licht opnieuw gestimuleerd om zich te vernieuwen.

Wat is het?

Bij LED therapie wordt de huid door het intens rood licht opnieuw gestimuleerd om zich te vernieuwen. Dit zorgt voor een frisse gezonde huid met aanpak op alle niveaus.

LED therapie van I’M Light zetten wij in voor huidverbetering, acne en gevoelige/ rosacea huiden, of een ondersteuning hiervan. Er worden tijdens de LED therapie producten met photo-ontvangbare moleculen (Chrono Diffusions) aangebracht die geactiveerd worden door licht, waardoor deze tot in de diepere huidlagen worden opgenomen.

Behandeling

Deze therapie biedt nieuwe mogelijkheden in de esthetische dermatologie om baanbrekende behandelingen te combineren met LED, zoals chemische peelings of laser. Deze zijn gericht op verschillende huidproblemen zoals acné, pigment en huidverbetering. De huid wordt door het intens rood licht opnieuw gestimuleerd om zich te vernieuwen. Dit zorgt voor een frisse gezonde huid met aanpak op alle niveaus.

De golflengten van rood licht (630nm) absorbeert de ‘Chrono Diffusions’ tot 3mm in de huid, dit resulteert in efficiënte ‘photo dynamische’ behandelingen met de juiste energie aan licht om werkstoffen te activeren. Een grotere stralingssterkte op het oppervlak resulteert in meer lichtenergie op de huid. Hoe meer stralingssterkte een apparaat heeft, hoe groter het bestraalde gebied en hoe efficiënter de I’M light lichtbron kan worden ingezet. Diffuus licht heeft het veel moeilijker om in de huid te absorberen dan directe lichtstralen, ongeacht de sterkte van de lamp. Continue licht is veilig en heeft dus een duidelijke bestemming. De huid wordt door het continue rood licht opnieuw gestimuleerd om zich te vernieuwen. Dit zorgt voor een frisse gezonde huid met aanpak in alle huidlagen.

Ook kan de I’M light LED alleenstaand ook worden in gezet als een therapie; enkele protocollen zijn:

  • Tint en glans van de huid (3 keer per week gedurende 4 weken)
  • Littekens verbeteren (eerste 3 dagen na elkaar, daarna 1 sessie om de twee dagen)
  • Microcirculatie, drainage (1 keer per week gedurende 6 à 8 weken)
  • Anti-stress, relaxatie, (winter)dipjes (3 keer per week, zo lang als nodig)
  • Concentratie- en slaaproblemen (3 keer per week, zo lang als nodig)

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl