Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 447 reviews

Microneedling

Microneedling is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om de huid te verbeteren.

Wat is het?

Microneedling is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het wordt gedaan met behulp van een pen met kleine, fijne naalden die over de huid worden gestempeld. De naaldjes prikken kleine gaatjes in de huid, waardoor het lichaam wordt gestimuleerd om de huidcellen te herstellen en vernieuwen.

De microneedling behandeling kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, zoals acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, zonschade, hyperpigmentatie en doffe huid. Het stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en strakker kan worden.

Microneedling verschillende soorten:

Cosmo Glow

De Cosmo Glow behandeling is een combinatie van microneedling en een TCA peeling. Een TCA peeling is in de zomer vaak niet mogelijk omdat de huidlagen zich als gevolg van TCA (Tri Chloor Azijnzuur) zichtbaar vernieuwen, of terwijl; je vervelt erdoor. En deze vervelling zorgt ervoor dat je huid extra kwetsbaar is voor schade door de zon.

Het hoog geconcentreerde hyaluronzuur in Emmagen – de werkzame stof in de Cosmo Glow -, gaat dit vervellingsproces tegen. Het gevolg is een zichtbaar gladdere, strakkere en stralendere huid.

De behandeling werkt sterker dan een klassieke fruitzuurpeeling en het kan daarnaast het gehele jaar, dus ook in de zomermaanden. De Cosmo Glow is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals en/of het decolleté. Je huid herstelt zonder downtime en laat een prachtige glow zien.

Een Cosmo Glow behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Behandelindicaties

Pink Peel

De Pink Peel bevordert de collageen- en elastineproductie en compenseert het verlies aan oestrogeen in de huid. Het resultaat is een gladdere, strakkere en stralendere huid. Deze behandeling werkt sterker dan de klassieke fruitzuurpeelings en kan het gehele jaar, ook in de zomermaanden, worden uitgevoerd. De Pink Peel is niet alleen geschikt voor het gelaat, maar ook voor hals en/of decolleté. Er is geen downtime en de Pink Peel laat een mooie natuurlijke glow achter.

Behandelindicaties

Vitamine C Boost

Vitamine C is een van de meest krachtige antioxidanten. Antioxidanten beschermen weefsel en het DNA in je cellen tegen vrije radialen. Vrije radicalen kunnen schade aanbrengen aan ons weefsel en aan onze cellen. Vrije radicalen zijn daarom ook een van de boosdoeners op het gebied van huidveroudering. Vitamine C bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd blijft. Doordat de huid een boost aan antioxidanten krijgt is de huid beter beschermd tegen UV-straling en huidveroudering. Natuurlijk moeten we de huid daarnaast ook altijd goed blijven beschermen.

Behandelindicaties

Behandeling

De huid wordt voorbehandeld met een peeling. Dit zorgt voor de eliminatie van dode huidcellen en de stimulering van nieuwe huidcellen. Hierna wordt een tussenstof op de huid aangebracht die speciaal op uw huidtype wordt afgestemd. Deze wordt middels microneedling de huid in gebracht. Microneedling is een effectieve techniek om het huidweefsel te stimuleren. Tegelijkertijd maken de micropuncties honderden microkanalen van een bepaalde diepte om de absorptie van de tussenstof te maximaliseren. Na de behandeling is de huid rood en kan deze wat branderig aanvoelen. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

De I’M Pen is een geavanceerd microneedling apparaat dat wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Na de behandeling kan de huid er rood en gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur.

Over het algemeen duurt een microneedling behandeling met de I’M Pen ongeveer 30-60 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de ernst van de huidaandoening en het gewenste resultaat.

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl