Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Blog

Willen jullie op de hoogte gehouden worden over nieuwe behandelingen, ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie en leuke weetjes?

Volg dan vanaf nu onze Instagram (@huidkliniekdevliet)

————————————

24/02/2020

Plasmage huidverstrakking

Een Plasmage behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie. De huid wordt direct verstrakt.
Plasmage verdampt plaatselijk kleine stukjes van de bovenste huidlaag waarbij een krimpeffect van de huid optreedt. Het wondgenezingsproces van de huid wordt in gang gezet, waardoor de cellen in de lederhuid (fibroblasten) geprikkeld raken en collageen & elastine aanmaken. Hierdoor wordt de huid steviger en elastischer en kunnen fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk worden verminderd.

————————————

19/10/2019

Even voorstellen


Louise Lutke Schipholt, huidtherapeute.
In 2017/2018 heb ik stage gelopen bij Huidkliniek De Vliet in Leiden. Sinds april 2019 ben ik hier in vaste dienst, na het afronden van mijn HBO-opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool.
Mijn grootste passie en uitdaging is om mensen zich weer zelfverzekerd te laten voelen. Ik weet als geen ander dat huidproblemen als storend kunnen worden ervaren, maar met de juiste apparatuur die wij hebben in de kliniek, kunnen deze worden verholpen.
Ik hoop je gauw te zien om samen werk te maken van jouw huid!

————————————

12/09/2019

LEVEN! Magazine

Een heel mooi artikel over Huidkliniek De Vliet in de septembereditie van LEVEN! magazine (klik op het artikel om te lezen):

————————————

01/07/2019

Nu bij Huidkliniek De Vliet: permanente ontharing met de Soprano Titanium Laser

De nieuwste laserbehandeling voor pijnloze definitieve ontharing, ook voor de donkere en zongebruinde huid!

————————————

01/04/2018

Behandeling uitgelicht: Erbium YAG behandeling

Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring met de Erbium YAG laser. Zij merken op dat:

Een fractional laserbehandeling met de Erbium YAG 2940 kan erg effectief zijn. Fijne lijntjes, rimpels en craquelé huid verdwijnen (bijvoorbeeld op de lippen en de kraaienpootjes). Het werkt het beste en het veiligst op een lichte huid. Na een dag of 7 is het resultaat zichtbaar.

Lees verder…

————————————

01/12/2017

Huidtherapie vergoeding in 2018

Vergoeding voor acne behandeling en definitief ontharen in 2018.
Wilt u weten hoeveel uw zorgverzekering in 2018 vergoed voor definitief ontharen, acne therapie, behandeling van uw littekens of camouflage behandelingen? Lees hier verder

————————————

01/11/2017

Bloedblaar op je lip?

Wij zien het in de praktijk steeds vaker: een goedaardig bloedblaartje op de lip. Het bloedblaartje is vaak gelokaliseerd aan de buitenkant van de onderlip, maar kan ook op een andere plek op het hoofd/hals gebied zitten. Een behandeling daartegen is… Lees verder

————————————

01/10/2017

Gym voor je huid?!

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. De wens om mooi oud te worden delen we allemaal. Waarom laten we het dan gebeuren? Of hebben we geen keuze? Die hebben we wel!

Wanneer je één keer gezonde ingrediënten eet, ben je niet direct gezond. Dat moet je eigenlijk structureel doen. Wanneer je één keer sport, voel je je niet direct fit. Dat moet je structureel doen. Wanneer je…

Lees verder over de gym voor je huid…

————————————

01/09/2017

Vette huid of onrustige huid

Veel mensen hebben last van een onrustige huid. Wat is dat eigenlijk? Een onrustige huid gedraagt zich niet altijd hetzelfde. Onder invloed van de seizoenen, van weersomstandigheden, van stress en van voeding varieert je huid van kwaliteit. Sommige mensen hebben last van een vettige huid, anderen van een schilferende huid of van bijvoorbeeld grove poriën.

Lees verder over de oorzaak en behandeling van een onrustige huid

————————————

01/08/2017

Ontharen bovenlip en kin

Het ontharen van de bovenlip en kin is één van de meest uitgevoerde vrouwelijk verzorgingsrituelen. Waarom hebben wij überhaupt haar op onze bovenlip? Waarom zijn die stomme haartjes er niet een paar honderd jaar geleden af geëvolueerd? Ruim 60% van de vrouwen heeft last van ongewenste haargroei.

Lees verder…

————————————

01/04/2017

Huidverbetering blog

Iedereen heeft de wens om mooi oud te worden. De meeste mensen besteden er ook aandacht aan. Het gebruik van make-up, crèmes epileren en het verven van je haarkleur is maatschappelijk geaccepteerd. Bijna iedereen doet het! Daarmee is een enorme stap gemaakt de laatste 30 jaar. Verzorging was in die tijd nog helemaal niet zo gebruikelijk. Deze huidverbetering blog gaat over de mogelijkheden tegenwoordig.

Lees verder

————————————

01/10/2016

Soprano laser

ALMA Lasers is wereldwijd één van de grootste fabrikanten voor dermatologische laserbehandelingen. De bekendste lasers zijn de Harmony XL, en de Soprano ICE of Soprano XL (Soprano Laser). Wat is een laser? Voor welke behandeling is welke laser geschikt? Waarom zou ik kiezen voor een wetenschappelijk bewezen laser? Waarom zijn laserbehandelingen onder beleid van Minister Schippers van Volksgezondheid voorbehouden behandelingen geworden?

Dit artikel is een complete bloemlezing voor iedereen die zich verdiept voor een laserbehandeling. Lees verder

————————————

02/09/2016

Huidverjonging 360°

Iedereen krijgt vroeg of laat last van een verouderde huid. Bij veel mensen stoort dat. Rimpels, pigmentvlekken, couperose, oneffenheden, craquelé lijntjes en een dunner wordende huid storen het vaakst.

Op basis van onze ervaring hebben wij een effectieve behandelcombinatie samengesteld, die een duurzaam effect voor ogen heeft: Huidverjonging 360°.

Lees verder

————————————

01/08/2016

Last van steelwratjes?

Stoort u zich aan een fibroom of steelwratje? Op deze pagina leest u alles over fibroom verwijderen.

Steelwratjes (Fibromen, ook wel ‘wild vleesje’ genoemd) zijn goedaardige huid onregelmatigheden. Ze zijn met name ontsierend. Het zijn eigenlijk kleine wratjes die vooral op warme plaatsen lijken te ontstaan. Onder de oksels, in de hals en in de schaamstreek…

Lees verder

————————————

01/07/2016

Microdermabrasie: Huidvernieuwing voor u?

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door bijvoorbeeld de huidveroudering kan er een doffe tint en fijne lijntjes ontstaan.

Lees verder

————————————

25/05/2016

Sunforgettable foundation Leiden

ColoreScience is de wetenschappelijke innovatie van het moment. Het is de eerste minerale foundation mét SPF. Het veilige huidproduct geeft een perfecte dekking, zonder dat uw huid hinder ondervindt van de make-up.

Lees verder

————————————

22/03/2016

Laserbehandeling huidtherapie

Licht en laserbehandelingen worden medische handelingen

Dit stelt minister Schippers voor in haar brief van 21 maart 2016 aan de Tweede Kamer. De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is zeer verheugd met het bericht van de minister waarin zij aangeeft licht (IPL) en laserbehandelingen op te nemen als voorbehouden handelingen in de nog aan te passen Wet BIG (Beroepen individuele gezondheidszorg).

Hiermee stelt minister Schippers de kwaliteit en veiligheid voor de patiënt c.q. consument voorop.

Lees verder

————————————

02/03/2016

Laserbehandeling voor huidverbetering

Op een zeker moment valt het op. Je huid is verouderd. Veel mensen zijn daar niet blij mee. Je voelt je nog jong, fris en fruitig, deze huid hoort niet bij hoe je je voelt.

Oké, ouder worden hoort er bij, maar graag wel geleidelijk. En gelijkmatig, niet alleen die mond/ogen/hals/frons… Én marktconform, liefst iets minder snel dan bij mijn omgeving…

Hoe is huidveroudering te voorkomen? Lees verder

Lees verder
Huidverbetering
Pigmentvlekken verwijderen
Beenvaatjes laseren