Camouflagetherapie

Onze kliniek ontvangt een 8.6 uit 10 over 268 reviews

Camouflagetherapie

Wat is camouflagetherapie?

Camouflagetherapie is eigenlijk geen “therapie”. Het is een behandeling met een tijdelijk effect. Het is een behandeling om dekkende make-up te gebruiken (deze is veegvast en waterafstotend) bij clienten met brandwonden, acne, couperose / rosacea, wijnvlekken, vitiligo, donkere kringen onder de ogen en psoriasis. Het mooi en natuurlijk camoufleren van huidoneffenheden zal bovendien uw eigen zelfvertrouwen versterken.

Medisch tatoeëren, bijvoorbeeld het creëren van een tepel (tepel tatoeage, of tepel reconstructie) en het tatoeëren van littekens (zodat ze niet meer zichtbaar zijn), is een andere vorm van camouflagetherapie.

Huidtherapie ademende camouflage & make up

Huidkliniek De Vliet werkt exclusief in de regio Leiden / Voorschoten / Leiderdorp / Oegstgeest met twee wetenschappelijk onderzochte camouflage producten.

Lycogel camouflage met SPF
ColoreScience minerale make-up met SPF

Behandeling camouflagetherapie

Voorafgaand aan de behandeling zal een kort en vrijblijvend intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het vervolg consult zal samen met de huidtherapeut worden bekeken welke kleur of kleuren het meest overeenkomen met de eigen huidskleur. Daarna zal de huidtherapeute u de juiste manier tonen waarop u thuis de crème kan aanbrengen.

Camouflagetherapie (Lycogel) van de huidtherapeut is ademend, vrij van parfum en parabenen en voorzien van SPF 30 (zonnefactor). Groot voordeel van lycogel is de hoge kwaliteit en de natuurlijke kleuren. Ook als beauty product is het populair.

Lycogel ademt camouflage, camouflagetherapie

Duur van de behandeling

Normaal gesproken duurt een consult 30 minuten. Het eerste consult is gratis. De juiste kleur of kleursamenstelling wordt in samenspraak met u bepaald. Tevens kan de huidtherapeute de juiste manier van het aanbrengen van de camouflagecrème worden aangeleerd. Hierna kunnen de producten worden besteld en afgehaald bij Huidkliniek De Vliet.

 

Kosten en vergoeding camouflagetherapie

Afhankelijk van uw zorgverzekering is vergoeding door uw zorgverzekeraar voor uw Lycogel camouflageproduct (deels) mogelijk. In veel gevallen dient u aanvullend verzekerd te zijn om voor vergoeding in aanmerking te komen. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar het polis blad van uw zorgverzekeraar. De kosten dient u per pin eerst te betalen, bij recht op vergoeding kunt u de rekening hierna indienen bij uw verzekering.

Ademende camouflage
Lycogel (kies je kleur) € 66,50
Lycogel tester (3 verschillende kleuren) € 20
Minerale foundation met SPF
ColoreScience (Make-up met SPF) € 68

Hoe breng je Lycogel camouflage op?

De therapie wordt uitgevoerd door BIG-erkende huidtherapeuten.
Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Lees hier meer informatie over Lycogel (product camouflagetherapie)
Lees hier meer informatie over ColoreScience, minerale make-up met SPF

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek met onze huidtherapeute? U kunt online een

Afspraak maken

Om een product te bekijken of kopen kunt u ook vrijblijvend langskomen bij Huidkliniek De Vliet. Ons adres is Mary Beystraat 5, te Leiden.

Lees verder:
Huidverjonging
Acne behandeling Leiden
Definitief ontharen
Tatoeage verwijderen
Kalknagels laseren