Clearlift laser behandeling

Onze artsen scoren een 8.6 uit 10 over 252 reviews

Clearlift laser behandeling

De revolutionaire nieuwe behandeling voor huidverjonging. Het is een behandeling die het collageen stimuleert, de huid wordt steviger. Uitermate geschikt voor de dunner wordende huid in het gezicht en hals. De behandeling werkt gefractioneerd, niet ablatief. U heeft er geen roodheid of andere ongemakken van.

Deze laserbehandeling wordt uitgevoerd met een gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers. De behandeling is uitermate geschikt startende huidveroudering halt toe te roepen. De structuur van de huid wordt verstevigd, de huid wordt krachtiger en volumineuzer, en heeft een liftende werking.

De Clearlift laser van ALMA Lasers is FDA goedgekeurd. Zie onderstaande informatie video.

Wat doet de Clearlift laser?

Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zonder de opperhuid te beschadigen. De behandeling is zeer geschikt voor de ouder en dunner wordende 30+ huid en kan het hele jaar door worden uitgevoerd; Dus ook in de zomer. Ook getinte huid kan met deze gefractioneerde laser veilig worden behandeld. Het wordt ook wel een lunchtime-treatment genoemd; Bij de ClearLift-behandeling bent u direct na de behandeling toonbaar en kunt u uw bezigheden en werkzaamheden hervatten.

Clearlift: aanmaak van nieuw collageen

De Clearlift laser werkt effectief in de lederhuid; Dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Nieuw collageen betekent: huidversteviging en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld.

Wanneer zie ik resultaat?

Direct na de behandeling merkt u dat uw huid gloeit en warm aanvoelt. In de twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar: Een stevige gladde huid en een frisse en jonge uitstraling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld houden wij 3 tot 6 behandelingen aan, afhankelijk van de staat van uw huid. In sommige gevallen raden wij u aan om eerst een behandeling te doen met de ablatieve fractional laser. Dit is afhankelijk van uw huidstype, mate van veroudering en tijd van het jaar. Dit neemt onze huidtherapeute met u door gedurende het intakegesprek.

Voor wie is de Clearlift behandeling geschikt?

De Clearlift behandeling is met name geschikt voor de 30+ huid; Maar ook voor de oudere huid die in ineens dreigt te verslappen. Met de Clearlift kunnen we ook donkere huidtypen veilig behandelen. De behandeling wordt vooral uitgevoerd op gebieden zoals het gezicht, de hals en het decolleté. Voor hals en decolleté is de Clearlift een absolute doorbraak gebleken; doordat de huid daar heel dun is kun je niet ablatief werken. Terwijl huidveroudering er snel zichtbaar is.

Is de Clearlift laserbehandeling veilig?

De Clearlift laser van Alma Lasers heeft een FDA-keurmerk* en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid. Omdat de Clearlift laser niet op pigment werkt, is de behandeling geschikt voor alle huidtypen en kan ook de donkere huid veilig behandeld worden.

*De Food and Drug Administration, afgekort FDA, is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert. Het controleert ook de behandeling van bloed, medische producten en cosmetica.

Tarieven Clearlift behandelingen

Huidkliniek De Vliet heeft ervaren huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen, die nauw met elkaar samenwerken. Wij zijn met onze tarieven concurrerend, maar zullen nooit stunten.

Intakegesprek Vrijblijvend
Clearlift huidverjonging
Gezicht (volledig) € 260
Hals € 200

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 088-0042703. Ook kunt u online een afspraak inplannen via onderstaande button.

Beschikbare spreekuren

Lees verder:

Rimpels verwijderen
Acne behandelen
Kalknagels laseren