Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 423 reviews

Definitief ontharen Leiden

Definitief ontharen Leiden

Zeer veel mensen laten zich definitief ontharen. De redenen om je te laten ontharen zijn divers. De één laat zich ontharen omdat de haarwortels vaak irriteren. Anderen de oksels om het transpireren mogelijk wat tegen te gaan. Een derde laat overtollig haargroei van het gelaat verwijderen. Overtollig haargroei van het gelaat wordt door sommige zorgverzekeraars soms zelfs vergoed in de aanvullende zorgpolis. Een volgende vind het gewoon heerlijk makkelijk bepaalde gebieden definitief onthaard te hebben zodat er niet meer geschoren hoeft te worden.

Locatie in Leiden

Huidkliniek De Vliet is een echt Leids bedrijf, gevestigd langs De Vliet. Iedereen wordt onthaard door een van onze ervaren huidtherapeuten, met de Harmony XL Pro. Wij zijn de eerste kliniek in Zuid-Holland die met deze FDA goedgekeurde laser werken.

Methode ontharen

Onze ervaren huidtherapeuten werken met de FDA goedgekeurde Harmony XL. Dit medische platform heeft exact de juiste golflengte om het pigment in het haarfollikel te targetten, en het follikel te vernietigen. De Harmony XL onderscheidt zich met haar zeer selectieve pulse. De omliggende huid wordt daardoor niet beschadigd.

Hoe werkt ontharen?

Lichaamshaar groeit in verschillende fases. De volgende haargroei fases zijn beschreven:

1. De groeifase (anagene fase). In deze fase bevat de haarwortel (follikel) pigment. Op dit moment kan er met goede apparatuur effectief onthaard worden.
2. Overgangsfase (catagene fase). In deze fase stopt het haartje met groeien, en bevat de haarwortel (follikel) weinig pigment. Deze fase duurt ongeveer 2 weken, in deze fase kan er niet effectief onthaard worden.
3. Na een rustfase van ca. 6 weken valt het haartje uit en begint de cyclus overnieuw.

Wanneer haartjes in de groeifase zijn kan er effectief worden onthaard. Daarom spreken we met u een cyclus van behandelingen af, om de 6 tot 8 weken.

Vergoeding ontharen Leiden

Definitief ontharen wordt eventueel vergoed door uw zorgverzekering. Niet alle behandelindicaties komen voor vergoeding in aanmerking. Overbeharing van vrouwen in het gelaat wordt veelal uit uw aanvullende zorgpolis (deels) vergoed. Wanneer u kiest voor permanent ontharen van de juiste indicaties bij Huidkliniek De Vliet, heeft u indien u ervoor verzekerd bent, recht op vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Lees op de volgende pagina verder voor meer informatie en de prijslijst: Definitief ontharen

Of maak online een afspraak, bekijk de beschikbare spreekuren:

Maak een afspraak