Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Erbium YAG laser

Erbium YAG laser behandeling

Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in de gefractioneerde Erbium YAG laser behandeling. Middels een Erbium YAG laser behandeling wordt de bovenste huidlaag vernieuwd. Er ontstaat een jonge frisse huid.

Tijdens de behandeling wordt het omliggende huid volledig in tact gelaten, zo herstelt de huid snel en gaaf. De gefractioneerde ablatieve Erbium laser kan worden ingezet tegen huidveroudering, rimpeltjes, fijne lijntjes, verslapte huid, grove porien, acné littekens en striae.

Hoe werkt de ablatieve fractional laser

De Erbium YAG 2940 fractional laser is zeer selectief op water in uw huid. Daardoor is de laser in staat zeer selectief uw bovenste huidlaag te vernieuwen, zonder dat het u pijn doet. Gevoelloos is het niet, maar de algemene opinie is zeker niet dat het pijnlijk is. Het collageen wordt verstevigd, een nieuwe fitte huid verschijnt.

De fractional laser behandeling kan variëren van zeer mild tot zeer krachtig (zie onderstaand tussen haakjes).

– Preventief (mild)
– Doffe jonge huid, opkomende craquelé rimpeltjes (medium)
– Diepe craquelé rimpeltjes, diepere rimpels (medium+)
– Ernstig verouderde stevige huid (krachtig)
– (Acne)littekens (krachtig+)

Wat is Erbium YAG

Wij hebben exclusief de beschikking over de nieuwste generatie Erbium YAG 2940 laser. Het is een ablatieve laser die de bovenste huidlaag vernieuwt. Erbium is in 1843 ontdekt door de Zweedse chemicus Carl Gustaf Mosander. Erbium is een vrij zacht en buigzaam metaal. Door geleiding in de laserkop ontstaat er een unieke selectieve laserpulse.

U kunt online direct een vrijblijvende afspraak plannen wanneer het u uitkomt:

Afspraak maken