Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Glycolzuur peeling

Met een glycolzuurpeeling kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de dode, aangedane huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt de gezonde huid weer zichtbaar en kun je weer optimaal stralen. De conditie van je huid verbetert en de huid houdt beter vocht vast. Een glycolzuurpeeling is wat milder en hierdoor beter geschikt voor de gevoelige huid. Deze peeling kan heel goed gebruikt worden bij de behandeling van acne.

Behandeling

Voor de behandeling kom je op intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Zij bekijkt of jij kandidaat bent voor de behandeling. Dit intakegesprek is informatief en vrijblijvend. Op de behandeldag maken we foto’s voor in jouw dossier. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk je huid goed voor te bereiden. De glycolzuurpeeling kan zonder verdoving worden uitgevoerd. Nadat de huid is gereinigd wordt de peeling op de huid aangebracht. Dit veroorzaakt een licht brandend gevoel. De peeling blijft ca 6 tot 8 minuten op je huid, daarna wordt het weer verwijderd. Het branderige gevoel gaat snel weer over. Voor een optimaal resultaat adviseren wij ca. 6 behandelingen.

Nazorg

Na de behandeling kun je direct naar huis en je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Eventueel wat koelen met een natte doek kan fijn zijn. Soms is er sprake van wat zwelling of roodheid, dit is meestal na een of twee dagen verdwenen.

Lees meer over:
Actieve acne behandeling
Definitief ontharen
Peeling informatie