Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 401 reviews

Glycolzuur peeling

Glycolzuur peeling

Door middel van een oppervlakkige glycolzuurpeeling kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de dode, aangedane huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt de ‘gezonde huid’ weer zichtbaar en kan jouw huid weer stralen.

Glycolzuur heeft een positieve invloed op huidveroudering. De huid wordt egaler, dode en aangedane huidcellen verdwijnen en de gezonde huid verschijnt. De conditie van de huid zal verbeteren en de huid zal beter vocht vasthouden. Een andere veel voorkomende oppervlakkige peeling is de fruitzuurpeeling. Dit is een wat mildere peeling en hierdoor beter geschikt voor de gevoeligere huid. Fruizuur is vet oplosbaar en kan hierdoor dieper in de poriën dringen. Deze peeling kan heel goed gebruikt worden bij de behandeling van acne. De TCA Peeling is een sterkere peeling die meer nazorg vereist maar waarvan het resultaat ook langer zichtbaar is.

Gezicht fractional of peeling nieuwe huid
Simulatie van huidvernieuwing na een peeling behandeling


Behandeling

Voor de behandeling kom je op intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Zij bekijkt of jij kandidaat bent voor de behandeling. Dit intakegesprek is informatief en vrijblijvend.

Op de behandeldag maken we foto’s voor in jouw dossier. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk je huid optimaal voor te bereiden. De glycolzuurpeeling kan zonder verdoving worden uitgevoerd. Nadat de huid is gereinigd wordt de peeling op de huid aangebracht. Dit veroorzaakt een licht brandend gevoel. De stof blijft ca 6 tot 8 minuten op je huid, daarna wordt het weer verwijderd. Het branderige gevoel gaat snel weer over. Voor een optimaal resultaat adviseren wij ca. 6 behandelingen.

Nazorg

Na de behandeling kun je direct naar huis en je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Eventueel wat koelen met een natte doek kan fijn zijn. Soms is er sprake van wat zwelling of roodheid, dit is meestal na een of twee dagen verdwenen.

Consult

Wil je meer informatie over de geschikte behandeling voor jouw huid? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek krijg je representatieve voor / na foto’s te zien van een behandeling.

Je kunt via onderstaande button een afspraak maken in een beschikbaar spreekuur.

Maak een afspraak

Lees meer informatie over:
Actieve acne behandeling
Definitief ontharen
Peeling informatie