Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een uit reviews

Acne rug

Acne op de rug is een veelvoorkomend huidprobleem bij zowel pubers als volwassenen.

Wat is het?

Acne op de rug is een veelvoorkomend huidprobleem bij zowel pubers als volwassenen. Bij acne op de rug maakt de huid een teveel aan talg aan. Dit talg gaat zich ophopen in de poriën. Wanneer de talg niet goed genoeg kan worden afgevoerd uit de porie kan een ontsteking ontstaan. Daar komt bij dat de grootste talgklieren zich op de rug bevinden. Hierdoor is het risico op een overproductie van talg hoger in dit gebied vergeleken met de rest van het lichaam.

De huid op de rug is in vergelijking met het gelaat veel dikker. Hierdoor kan de huid sterkere behandeling zoals een dieptereiniging in combinatie met een chemische peeling heel goed aan.

Behandeling

Een dieptereiniging is een huidbehandeling die wordt uitgevoerd om verstopte poriën en ophopingen van talg, vuil en dode huidcellen te verwijderen. Het is een effectieve manier om de huid diep te reinigen en te exfoliëren. Een dieptereiniging kan helpen bij het verminderen van acne en het verbeteren van de textuur van de huid. Het kan ook de opname van actieve ingrediënten verbeteren en de huid klaarmaken voor andere behandelingen. Een dieptereiniging wordt veel ingezet in combinatie met een chemische peeling.

Chemische peelings zijn vloeistoffen met een lage zuurgraad die ervoor zorgen dat de huid dode huidcellen afstoot. Hierdoor gaat de huid zich vernieuwen, waardoor de barrièrefunctie van de huid wordt verbeterd en de acne verminderd wordt. Bij Huidkliniek De Vliet hebben wij keuze uit verschillende zuren met ieder hun eigen werkingsmechanisme en indring diepte.

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl