Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 448 reviews

Littekens

Littekens zijn zichtbare plekken op de huid die ontstaan na een beschadiging van de huid, zoals een wond, acne of een operatie.

Wat is het?

Littekens zijn zichtbare plekken op de huid die ontstaan na een beschadiging van de huid, zoals een wond, acne of een operatie.

Littekens kunnen verschillende vormen hebben, afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de beschadiging. Bij het genezen van een wond worden nieuwe vezels aangemaakt om de beschadigde huid te herstellen. Deze nieuwe vezels zijn niet identiek aan de oorspronkelijke huid en kunnen soms leiden tot een zichtbaar litteken.

De manier waarop een litteken eruitziet en hoe het zich ontwikkelt, kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals leeftijd, huidtype, gezondheid en de grootte en diepte van de wond.

Behandeling

We bieden verschillende opties om littekens te verminderen, waaronder lasertherapie, microneedling, IPL en chemische peelings.

De CO2 laser en de Erbium:YAG laser zijn beide geschikt om littekens te verminderen.

Litteken behandelingen zonder laser zijn o.a. microneedling, IPL en chemische peelings. Deze behandelingen zijn een goede keuze voor milde littekens.

Op een gratis vrijblijvend consult bepaalt de huidtherapeut samen met jou welke behandeling het beste is voor jouw litteken.

Voor en na

FAQ

Hier vind je ons:

Huidkliniek De Vliet
Mary Beystraat 5-7
2324 DK Leiden

T: +31 (0)88 – 0042703
E: info@huidkliniekdevliet.nl