Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Huidverbetering blog

Huidverbetering blog

Iedereen heeft de wens om mooi oud te worden. De meeste mensen besteden er ook aandacht aan. Het gebruik van make-up, crèmes, epileren en het verven van je haarkleur is maatschappelijk geaccepteerd. Bijna iedereen doet het! Daarmee is een enorme stap gemaakt de laatste 30 jaar. Verzorging was in die tijd nog helemaal niet zo gebruikelijk. Deze huidverbetering blog gaat over de mogelijkheden tegenwoordig.

Tegenwoordig is bovenstaande huidverzorging de norm. Daarbij landt de overtuiging dat investeren aan dure crèmes bijdraagt aan een bepaalde reputatie (het is interessant om de mooie/nieuwe/unieke/bekende merken te hebben en gebruiken) en aan een goede verzorging, maar er niet voor zorgt dat je er dramatisch beter uit gaat zien.

De nieuwe generatie wil effect! Effectieve huidverjonging; de rimpels écht verwijderen; hangende oogleden laten corrigeren; rimpels voorkomen met een rimpelbehandeling. Waarom ook niet?!

Onderstaande video is een bloemlezing van de huidverbetering mogelijkheden bij Huidkliniek De Vliet:

Kenmerken van huidveroudering

Huidveroudering kenmerkt zich in 3 elementen;

  • De huid wordt slapper > verlies van elastine
  • De huid wordt dunner > verlies van collageen
  • Er ontstaan vlekjes, couperose en bultjes

Door de bovenste 2 oorzaken ontstaan rimpels en lijnen. Ook wint de zwaartekracht de slag; de huid gaat hangen.

Huidverbetering blogHuidkliniek De Vliet heeft met lasertherapie, peelings, cosmetische behandelingen met injectables, fillers en plastische chirurgie. Daarmee kan in iedere fase van uw huid, zowel preventief als wanneer er sprake is van huidveroudering een behandelplan op maat worden gemaakt. Dit plan wordt in overleg met u gemaakt, op basis van uw wensen.

Behandelingen met spierontspanners en fillers worden uitgevoerd door onze collega’s van Kliniek Vrijdag. Plastische chirurgie kan worden uitgevoerd in de vorm van ooglidchirurgie door de plastisch chirurgen van VandenBroecke Kliniek. Onze drie klinieken zijn gevestigd in één pand, wij werken intensief samen.

Vrijblijvend consult voor huidadvies

Huidkliniek de Vliet is vrij en direct toegankelijk voor een consult. Samen met de specialist kunt u uw probleem bespreken. U krijgt daarop direct een behandeladvies.

Afspraak maken

Lees meer informatie over:
Huidverjonging 360°
Acne behandeling
Definitief ontharen