Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 447 reviews

devliet-logo

Natuurlijke schoonheid begint bij een gezonde huid

Bijna 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidprobleem en worden daar dagelijks mee geconfronteerd. Heb jij dat ook en wil je daar iets aan laten doen? Wil je jezelf eens lekker laten verwennen met een professionele gezichtsbehandeling? Of heb je geen zin meer om ongewenste haartjes steeds weg te moeten scheren?

Onze huidtherapeutes kunnen je optimaal adviseren over het voorkomen en behandelen van vrijwel alle huidproblemen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverjonging en permanente ontharing.

Wij delen onze kliniek met de plastisch chirurgen van de VandenBroecke Kliniek en de cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag. In samenwerking met deze ervaren specialisten kunnen wij een unieke combinatie van huidtherapie met medische en cosmetische behandelingen aanbieden.

Onze huidtherapeutes

Excellente huidzorg

Wij maken gebruik van de modernste (laser)apparatuur en gebruiken uitsluitend hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Onze huidtherapeutes hebben allen de HBO-opleiding Huidtherapie afgerond, zijn BIG-geregistreerd en lid van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA) en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Onze werkwijze

Tijdens het intakegesprek met een van onze huidtherapeutes wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierin wordt het volgende besproken:

Jouw huidprobleem en/of huidwensen
Geadviseerde behandelmethode
Verwacht aantal behandelingen
Duur van het traject
Te verwachten eindresultaat
Kosten van het behandeltraject

Daarnaast kunnen onze huidtherapeutes een volledig gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies geven. In sommige gevallen is dit zelfs een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op je behandeling. Daarnaast is het natuurlijk de ideale gelegenheid om met dé huidexpert jouw dagelijkse huidverzorging te optimaliseren.

Meer over de Kliniek

Huidtherapie vergoeding zorgverzekering

Verzekerde zorg

Sommige behandelingen die wij bieden worden (deels) vergoed door je zorgverzekering. Tijdens je consult kan onze huidtherapeute je daar meer over vertellen. De hoogte van een eventuele vergoeding verschilt per polis en verzekeraar. Wij raden je aan hier vooraf contact over op te nemen met jouw eigen zorgverzekeraar. Bij verzekerde behandelingen kun je onze factuur indienen bij de verzekering en betalen zij het verzekerde bedrag aan je terug.

Lees verder

Ervaringen Huidkliniek De Vliet

Alle beoordelingen die wij ontvangen kun je  terugvinden op de website van Feedback Company (klik op hieronder het logo en lees alle reviews)