Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 417 reviews

Huidverbetering / rimpels verwijderen

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Dit proces is bij iedereen anders. De wens om mooi oud te worden delen we allemaal. Huidkliniek De Vliet heeft een korte video gemaakt over de kenmerken van huidveroudering, de behandelmogelijkheden voor huidverjonging en welk resultaat haalbaar is.

Effectieve huidverjonging

Veel mensen hebben last van een slechte huid. Een slechte huid betekent echter voor iedereen anders. Acne, doffe teint, rimpels, grove poriën, pigmentvlekken; alle cliënten met bovenstaande klachten beweerden ‘een slechte huid’ te hebben. Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in huidverbetering. Wij behandelen veilig en effectief jouw nagel- en huidprobleem.

In algemene zin komt huidverbetering vaak neer op de wens een huid te hebben die gezond is; niet te vet, een gelijkmatige teint en zonder rimpels, vlekken en oneffenheden.

Fractional laserbehandeling

Om grove poriën, een doffe teint en kleine rimpels te behandelen adviseren wij vaak de fractional laser. Het heeft vaak te maken met slapper wordend bindweefsel, afnemend collageen en verminderde doorbloeding

Deze behandeling helpt de huid vernieuwen. Middels een milde of krachtige behandeling (afhankelijk van uw wens en diagnose van de therapeut), wordt de huid volledig behandeld.

Rimpels verwijderen, pixel behandeling, fractional laser voor en na foto, pixel voor na, erbium laser behandeling, CO2 laserbehandeling, huidverbetering
Huidverbetering: grove porien, pigmentvlekken en rimpels zijn verleden tijd.

De Erbium YAG 2940 fractional laser is zeer selectief op water in uw huid. Daardoor is de laser in staat zeer selectief uw bovenste huidlaag te vernieuwen, zonder dat het u pijn doet. Het collageen wordt verstevigd, een nieuwe fitte huid verschijnt. Lees hier meer informatie over een fractional laserbehandeling.

De fractional laser behandeling kan variëren van zeer mild tot zeer krachtig, net wat uw huid nodig heeft. (zie onderstaand tussen haakjes).

– Preventief (mild)
– Doffe jonge huid, opkomende craquele rimpeltjes (medium)
– Diepe craquelee rimpeltjes, diepere rimpels (medium+)
– Ernstig verouderde stevige huid (krachtig)
– (Acné) littekens (krachtig+)

De resultaten zijn vrij spectaculair. Tijdens een vrijblijvend consult laar uw huidtherapeut u meer representatieve voor / na foto’s zien van de laserbehandeling.

Clearlift laserbehandeling

Clearlift is de nieuwste innovatie voor huidverjonging. Het is een gefractioneerd laserstraal die de opperhuid niet beschadigd. De behandeling is echt een collageen boost; hij werkt lang door diep in de huid. Deze behandeling is het perfecte onderhoud. Je werkt effectief aan je huid, en hebt géén downtime.

De behandeling is zeer geschikt voor de 30+ huid en kan het hele jaar door worden uitgevoerd; Dus ook in de zomer. Ook getinte huid kan met deze gefractioneerde laser veilig worden behandeld. Het wordt ook wel een lunchtime-treatment genoemd; Bij de ClearLift-behandeling bent u direct na de behandeling toonbaar en kunt u uw bezigheden en werkzaamheden hervatten. Lees hier meer over de Clearlift behandeling.

Peeling

Ook een peeling is een veelgebruikte methode voor huidverjonging. Het is een zeer effectieve behandeling, mits de huidtherapeute er ervaren mee is en de juiste kwaliteit peeling gebruikt.
Je kunt hier meer lezen over een peelingbehandeling.

Afhankelijk van de diagnose (preventief, mild, behoorlijk of uitgebreid) wordt een behandelplan gemaakt. Dan wordt ook geadviseerd hoeveel behandelingen je nodig hebt. Lees meer informatie op de pagina Huidverjonging 360°.

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken. De huidtherapeut kan jou adviseren over alle mogelijke behandelingen en het te verwachten resultaat.

Afspraak maken

Lees meer informatie over:
Acne behandeling
Pigmentvlek verwijderen
Definitief ontharen