Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 448 reviews

Huidkliniek De Vliet

Aan onze gewaardeerde klanten van Huidkliniek De Vliet,

We willen je graag op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling bij Huidkliniek De Vliet: per 1 januari 2024 worden wij overgenomen door De Huidkliniek.

De Huidkliniek is met meer dan twintig gespecialiseerde vestigingen dé toonaangevende kliniek voor huidtherapie in Nederland. We delen dezelfde waarden en toewijding aan onze klanten, en we zijn ervan overtuigd dat deze overname de kwaliteit van de zorg die wij altijd geboden hebben, verder zal versterken.

In de praktijk betekent dit dat alle behandelingen die nu door Huidkliniek De Vliet aangeboden worden, door De Huidkliniek zullen worden voortgezet, (deels) uitgevoerd door dezelfde huidtherapeuten, maar niet meer op onze locatie aan de Mary Beystraat in Leiden.

Daarvoor in de plaats kun je terecht bij de Leidse vestiging van De Huidkliniek in de Haarlemmerstraat 198, of bij een van hun twintig andere locaties door heel Nederland. Onze gezamenlijke doelstelling is om jou dezelfde kwaliteit van zorg te blijven bieden, met toegang tot nog meer deskundigheid en behandelmogelijkheden.

Iedereen die nog openstaande behandelingen heeft in een reeds betaald behandeltraject, ontvangt aan het einde van dit jaar van Huidkliniek De Vliet een verwijsbrief waarop het aantal openstaande behandelingen vermeld staat. Bij inlevering hiervan kun je de betreffende behandelingen bij een vestiging van De Huidkliniek uit laten voeren. Mocht je deze verwijsbrief al eerder willen ontvangen om nog voor het einde van dit jaar een behandeling bij De Huidkliniek in te plannen, verzoeken wij je hiervoor contact met ons op te nemen. De verwijsbrief heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Onderdeel van de overname zijn de klantgegevens van Huidkliniek De Vliet, waaronder ook jouw persoonlijke gegevens. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van privacy en bieden je daarom de mogelijkheid om af te zien van het doorgeven van jouw persoonlijke gegevens aan De Huidkliniek. Als je niet wilt dat we die doorgeven, kun je dit eenvoudig laten weten door een e-mail te sturen naar info@huidkliniekdevliet.nl met tekst “opt-out” gevolgd door je voor- en achternaam. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens dan uit onze database verwijderen.

Voor injectables (Kliniek Vrijdag), ooglidchirurgie (VandenBroecke Kliniek) en cosmetische gynaecologie (V-Klinieken) blijf je van harte welkom in onze vestging aan de Mary Beystraat in Leiden.

Mocht je verder nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit en we wensen je een stralende toekomst bij De Huidkliniek.

Met vriendelijke groet,

Huidkliniek De Vliet

088-0042703

huidkliniekdevliet.nl

 

De Huidkliniek

088-2240300

dehuidkliniek.nl