Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een uit reviews

Kwaliteitsbeleid

Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van alle processen binnen Huidkliniek De Vliet is een continu proces. Wij hebben voor al deze processen gedetailleerde protocollen ter waarborging.

Onze behandelkamers zijn uitgerust met de modernste apparatuur en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Interne en externe audits vormen de basis voor de handhaving en waar mogelijk verbetering van onze kwaliteit op elk onderdeel van onze zorgverlening.

Iedere cliënt krijgt tijdens de eindcontrole en per e-mail een enquête ter beoordeling van de kliniek. Bekijk hier onze reviews op de website van de Feedback Company

Huidtherapeutes

Onze huidtherapeutes hebben veel ervaring met een breed scala aan behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, huidverjonging en permanente laserontharing. Zij hebben allen hun HBO-opleiding Huidtherapie afgerond, zijn BIG-geregistreerd en lid van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA)  en de beroepsvereniging van huidtherapeuten (NVH).

Te downloaden documenten:
Algemene voorwaarden