Visie

Onze artsen scoren een 8.6 uit 10 over 252 reviews

Visie Huidkliniek De Vliet

Huidkliniek De Vliet gelooft in specialisatie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende huidbehandelingen, zoals besenreiser (storende blauwe beenvaatjes), rosacea behandeling, acne behandeling, huidverjonging en pigmentbehandelingen. Door ons te focussen op een select aantal kwalitatieve behandelingen, neemt de comfort en kwaliteit van de behandelingen toe. Wij stellen dagelijks de juiste diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg. Wij leveren door onze specialisatie zorg van de hoogste kwaliteit.

Er zijn tegenwoordig zeer veel “specialisten” aan het werk. Huidspecialist, ontharingsspecialist, etc. Dat zijn echter geen beschermde titels, daarvoor hoeft geen opleiding te worden gevolgd. Over het algemeen zijn het goede, gepassioneerde ondernemers met passie voor ondernemen, in plaats van passie voor de gezonde huid. Veelal wordt er gebruik gemaakt van “andere” laser of IPL apparatuur, positieve uitzonderingen daargelaten.

Wij werken uitsluitend met veilige en effectieve dermatologische lasers en peeling behandelingen.

Naar onze patiënten toe garanderen wij vriendelijkheid, beschikbaarheid en zorgvuldigheid. Wij beschouwen het vrijblijvend geven van volledige, eerlijke informatie en advies als een plicht.

Behandelingen:

Kleine rimpels en huidverbetering
Acne behandeling
Tatoeage verwijdering
Storende (blauwe) beenvaatjes
Pigmentvlekken verwijderen
Couperose / Rosacea behandeling
Acne littekens verwijderen
Kalknagels behandeling

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Bel 088-0042703 of klik op onderstaande button.

Maak een afspraak

Lees verder
Steelwrat verwijderen
Overmatig transpireren
Definitief ontharen Voorschoten