Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 401 reviews

Visie

Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering. Wij werken met medische peelings en hoogwaardige lasers om jouw huid veilig, effectief en blijvend te verbeteren.

Onze ervaren huidtherapeutes hebben allen de HBO-opleiding Huidtherapie afgerond, zijn BIG-geregistreerd en lid van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA) en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Op basis van jouw wensen wordt tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek in samenspraak een persoonlijk behandelplan opgesteld. Gebruikmakend van onze ruime ervaring met een breed scala aan laser- en plasmabehandelingen, diverse therapieën, peelings en gespecialiseerde producten begeleiden wij je naar het ultieme resultaat: je mooiste zelf zijn!

tatoeage verwijderen, definitief ontharen, laserbehandeling, pigmentvlek verwijderen, couperose laser, kalknagels laseren, huidkliniek, huidverbetering, peeling, huidbehandeling, fractional laser, pixel behandeling, Leiden

Wil je een vrijblijvende afspraak maken? Bel 088-0042703 of klik op onderstaande button.

Afspraak

Lees verder
Steelwrat verwijderen
Definitief ontharen Voorschoten