Laserbehandeling

Onze kliniek ontvangt een 8.6 uit 10 over 268 reviews

Laserbehandeling Leiden

Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in veelvoorkomende huidbehandelingen. Veel van deze behandelingen behandelen wij met vooraanstaande huidlasers. Wij werken uitsluitend met FDA goedgekeurde lasers, zoals de Harmony XLi.

Wat is een laserbehandeling?

Er zijn veel verschillende laserbehandelingen. Het is belangrijk om te weten dat voor verschillende aandoeningen, verschillende lasers worden gebruikt. Zo hebben wij onder andere lasers tegen couperose, voor ontharing, voor huidverbetering, tegen kalknagels en om pigmentvlekken te verwijderen.

Voor iedere aandoening is er een ideale laser golflengte. Deze golflengte richt zich op de chromofoor; roodheid (couperose, rosacea, vaatjes, roodheid), pigment (pigmentvlekken, zonbeschadiging, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, laserontharing) of water. De chromofoor absorbeert de laser pulse snel. Hoe beter de kwaliteit van de laser, des te effectiever en veiliger de behandeling.

Wij streven er als kliniek naar altijd met de beste apparatuur te werken. Onze laserbehandelingen zijn:

Couperose
Acne littekens
Tatoeage verwijdering
Pigmentvlekken verwijderen
Definitief ontharen
Rosacea
Rimpels / huidveroudering
Kalknagels
Storende beenvaatjes
Spider naevi

Uw laserbehandeling bij Huidkliniek De Vliet?

Wij werken met een team van ervaren en toegewijde huidtherapeuten en (cosmetisch) artsen. Door de focus van de kliniek hebben wij veel ervaring met de huidbehandelingen die wij aanbieden. Voor iedere behandeling heeft u een vrijblijvende intake. Tijdens dit gesprek kunt u uw klacht en wens bespreken met de huidtherapeut of arts.

Plan een afspraak wanneer het u uitkomt. Bekijk de:

Beschikbare spreekuren

Meer informatie over de kliniek
Automutilatie littekens
Huidverjonging
Fractional laser behandeling
Team Huidkliniek De Vliet