Lycogel kopen in Leiden

Onze kliniek ontvangt een 8.6 uit 10 over 268 reviews

Lycogel, ademende camouflage

Lycogel is een ademende camouflage creme. Zij bieden een range producten aan waarmee de aangedane huid (na fractional laser, of indien sprake is van huidvernieuwing, acne, rosacea of wijnvlekken) fraai en verzorgend camoufleert. Exclusief verkrijgbaar bij Huidkliniek De Vliet in de regio Leiden (Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp).

Camouflage die de huid niet afsluit

Lycogel combineert een unieke Drievoudige Silica Gel Technologie. Drievoudige Silica Gel Technologie legt de basis voor de “ademende” matrix die onze unieke formule bevat. De atomische structuur van de matrix zorgt dat het door de huid wordt aangetrokken en een stabiele basis vormt voor kleur pigmenten en fysieke bescherming tegen zonlicht biedt. Onder de microscoop ziet u dat de matrix zich gedraagt als een ademend gaaswerk dat zuurstof, vocht en actieve ingrediënten doorlaat naar de huid. Het product is een zorgvuldig samengestelde compositie van bio-actieve ingrediënten die samenwerken om uw huid te verbeteren.

Lycogel ademende camouflage creme

Lycogel herstelt en verzorgd

Wij gebruiken Breathable Camouflage en concealer, omdat het de enige producten zijn die de tekens van een huidvernieuwende behandeling camoufleert en het herstelproces niet belemmert. Bovendien kan het onmiddellijk na de cosmetische behandeling worden aangebracht. Maar Breathable Camouflage en concealer zijn niet alleen voor mensen die speciale make-up verzorging nodig hebben: het is voor iedereen die zijn uiterlijk wil verbeteren. Het laat uw huid ademen, terwijl u er fantastisch uitziet.

Hoe Lycogel gebruiken?

Patiënten die de Breathable Camouflage en Concealer gebruikten na een chirurgische ingreep, waren zo onder de Lycogel ademt camouflageindruk van de ervaring dat ze de producten van Lycogel wilden gebruiken als hun dagelijkse make-up. De consument is zich tegenwoordig steeds meer bewust van wat ze wel of niet op hun huid aanbrengen. Breathable Camouflage en Concealer zijn een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen die de gewone make-up producten niet kunnen verdragen. Heeft u zo’n huid die geen make-up kan verdragen? Dan heeft u een dergelijk verhaal van een topproduct ongetwijfeld al vaker gehoord en bent u in het resultaat wellicht teleurgesteld in het verleden? Wij nodigen u graag uit om het product bij ons te komen testen.

Variaties Lycogel

Lycogel ademende camouflage Leiden kleurenDeze Lycogel kleuren zijn beschikbaar en op voorraad in onze kliniek. Het product is geschikt om te gebruiken bij rosacea, acné, couperose, littekens, of om andere redenen.

 

Hoe breng je de camouflage op?

Lycogel camouflage kosten

Ademende camouflage
Lycogel (kies je kleur) € 66,50
Lycogel tester (3 verschillende kleuren) € 20
Minerale foundation met SPF
ColoreScience (Make-up met SPF) € 68

Camouflagetherapie wordt in de aanvullende zorgpolissen vaak (voor een deel) vergoed. Lees hier meer informatie over camouflagetherapie.

Wij zijn geopend tussen 09:00 – en 17:00 uur, u bent van harte welkom. Via 088-0042703 kunt u ook een afspraak voor advies maken.

Indien u een consult van onze huidtherapeute wilt voor camouflagetherapie advies, bekijk de

Beschikbare spreekuren

 

Lees verder
Kalkangels laseren
Definitief ontharen
Huidverjonging