Microdermabrasie Leiden

Onze artsen scoren een 8.6 uit 10 over 252 reviews

Microdermabrasie

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door bijvoorbeeld de huidveroudering kan er een doffe tint en fijne lijntjes ontstaan.

Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt binnen de dermatologie en de huidtherapie gebruik gemaakt van de techniek microdermabrasie. Wij maken gebruik van een andere techniek om de huid te vernieuwen: Erbium YAG 2940. Deze techniek veiliger en effectiever?

Wanneer huidvernieuwing?

Er zijn veel indicaties wanneer microdermabrasie uitkomst kan bieden. Het is een methode die de huid vernieuwd. Wij hebben ervoor gekozen de huid te vernieuwen met de Erbium YAG 2940 fractional. Deze methode is nauwkeuriger, vergelijkbaar veilig en effectiever. De volgende indicaties kunnen wij behandelen:

Huidvernieuwing met de Erbium YAG 2940

Wij werken met de gefractioneerde Erbium YAG 2940. Deze laser is ontwikkeld door ALMA Lasers uit Israel, en is één van de weinige lasersystemen die is goedgekeurd voor gebruik in Amerika (FDA goedkeuring). De laser is hiermee veilig en effectief. Bovendien is de laser zeer nauwkeurig. Er is van zeer mild tot zeer agressief mee te werken, net wat uw huid nodig heeft.

Wij delen de behandeling in 3 niveaus in, waar binnen een niveau nog enorm gevarieerd kan worden qua kracht, diepte, tijdsduur en breedte. Dit is afhankelijk van uw huidstype, uitgangssituatie en omstandigheden.

Niveau 1: Verwijderen van oppervlakkige dode huidcellen. Deze methode wordt gebruikt bij startende huidveroudering (preventief), of wanneer iemand een dunnere huid heeft.

De huid kan enkele dagen gevoelig zijn en aanvoelen alsof u in de wind heeft gelopen of in de zon heeft gezeten.

Niveau 2: Diepe behandeling van de opperhuid (tot de lederhuid).

Dit is een diepere behandeling welke uitgevoerd wordt bij een behoorlijke indicatie. Er zijn rimpeltjes zichtbaar, de huid behoorlijk futloos of aan het verouderen is. Ook bij milde (acne) littekens, een rokershuid of rokerslijntjes.

Niveau 3: Diepe behandeling tot op de lederhuid.

Agressieve behandeling waarbij de huid wordt verwijderd tot in de levende huidcellenlaag. Hierbij kunnen puntbloedingen zichtbaar zijn. Je huid heeft een herstelperiode van 2-7 dagen. Vanaf dag 2 kun je het goed camoufleren met een poeder foudation, eventueel met SPF.

Resultaat na huidvernieuwing?

Normaal gesproken zijn er 4 behandelingen nodig. Deze behandelingen kunnen om de 3-4 weken plaats vinden.

Een nieuwe huid verschijnt. Afhankelijk van uw uitgangssituatie en de mate van behandeling wordt uw doel bereikt. Uw huid heeft een frisse teint, uw huid is weer fris en fit!

Afspraak voor een vrijblijvend consult?

Onze ervaren huidtherapeuten stellen in een vrijblijvend consult een professionele diagnose. U krijgt te horen hoe uw klacht het beste te behandelen is, en welk resultaat u kunt verwachten. Tevens kunt u wat voor en na foto’s bekijken van clienten met soortgelijke klacht.

Bel 088-0042703 of maak online een afspraak.

Afspraak maken

Lees verder
Pigmentvlek verwijderen
Tatoeage verwijderen
Laserontharing
Couperose behandeling

 

Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in laserbehandeling en huidverbetering. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij snelweg A4. Vanuit Voorschoten,  Den Haag, Oegstgeest, Leiderdorp en Zoeterwoude zijn we met het openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar.