Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Permanente make-up verwijderen

Permanente make-up verwijderen

Het laten zetten van permanente make-up is vaak een impulsieve beslissing. Men realiseert zich niet altijd dat een dergelijke behandeling door ervaren professionals dient te gebeuren. Het is een behandeling die voor langere tijd zichtbaar is in het aangezicht, dus het gaat om een belangrijke beslissing, die helaas vaak impulsief gemaakt wordt.

Indien u niet tevreden bent over de gezette make-up kan onze ervaren huidtherapeute deze voor u verwijderen. Wij verwijderen uitsluitend foutief gezette wenkbrauwen. Ooglijntjes zijn te risicovol (de laser mag uiteraard het pigment van het oog niet beschadigen) en bij liplijntjes is de huid te dun en kwetsbaar.

Verwijderen van getatoeëerde wenkbrauwen

Wij werken met de Q-switched ND-Yag laser van ALMA Lasers. Deze hoogwaardige fabrikant levert over de hele wereld medische huidlasers aan dermatologen en huidtherapeuten. Met deze laser worden de beste resultaten behaald. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laserbehandeling waarover je vaak hoort (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt.

De behandeling

Er zijn een aantal behandelingen nodig om uw permanente make-up geheel te laten verdwijnen. Tussen twee behandelingen zitten altijd 4 tot 10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Veelal valt het aantal behandelingen reuze mee, het is afhankelijk van de versheid van de make-up, het gebruikte materiaal en uw huidtype. Onze huidtherapeute kan tijdens een vrijblijvend intakegesprek advies geven over het aantal behandelingen.

Bijwerkingen

Het verwijderen van permanente make-up door middel van deze lasertechniek is een veilige behandelmethode. Desondanks is er altijd een kleine kans op bijwerkingen. Zo kan na de behandeling de behandelde plek langdurig rood blijven, tot ongeveer 7 dagen na de behandeling. Verder is er een heel kleine kans op hyper- of hypopigmentatie, vooral wanneer de plek aan UV-straling is blootgesteld. Dit trekt veelal snel weer bij. De behandeling kan wat branderig aanvoelen. Ook bestaat de kans dat enkele (donkere) haartjes definitief verwijderd gaan worden.

Na de behandeling

Direct na de behandeling zal er een witte waas te zien zijn, dit is ‘lasersnow’, een normale reactie van de huid. Deze trekt na een aantal minuten weg. Er zal er een lichte zwelling optreden. De te behandelen plaats zal na de behandeling gekoeld worden door middel van coolpacks. Dit haalt de zwelling en het branderige gevoel weg.

Wij adviseren tussen de behandelingen door niet onbeschermd te zonnen en dagelijks een sunblock te gebruiken.

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek met onze huidtherapeute? Bekijk hier de

Beschikbare spreekuren

Lees verder
Definitief ontharen Leiden
Rimpels laseren Leiden
Spataders laseren
Overmatig transpireren