Plasmage huidverstrakking

Onze kliniek ontvangt een 8.6 uit 10 over 268 reviews

Plasmage huidverstrakking

Wat is het precies? En welk resultaat kun je verwachten? Met een Plasmage behandeling kun je de huid laten verstrakken. Dit kan heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn en waar er sprake is van huidoverschot of een litteken.

Wat is een Plasmage behandeling?

Tijdens een Plasmage behandeling ioniseert gas met een elektrische lading vlak boven de huid. De bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect optreedt. Tijdens de behandeling is direct zichtbaar wat het resultaat van de behandeling wordt. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken, zonder operatie.

Resultaat Plasmage behandeling

Plasmage verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk waarbij een krimpeffect van de huid optreedt. Dit zorgt voor een verstrakking en verjonging van de huid. Behandelindicaties zijn huidoverschot, een slappe huid, rimpels, lijnen en littekens. De indicatie, de ingreep en het effect zijn anders dan bij plastische chirurgie (het wegsnijden van overtollige huid). Plasmage wordt vooral geadviseerd bij een indicatie met een kleinere hoeveelheid huidoverschot. Ook bij rimpels, lijnen en littekens kan een Plasmage behandeling duidelijk zichtbare verbeteringen behalen.

Populaire Plasmage behandelingen

Bovenooglid verstrakking
Onderooglid verstrakking
Kraaienpootjes
Rimpels rond de mond
Rimpels op de wangen & bij de oren
Oorlel verstrakking
Littekens
Huidoneffenheden

Plasmage plexr ooglid verstrakking Resultaat na één plasmage behandeling bovenoogleden

Bovenooglid verstrakking

Huidkliniek De Vliet is samen met de VandenBroecke Kliniek gevestigd op de Mary Beystraat in Leiden. Het team van artsen van de VandenBroecke Kliniek heeft veel ervaring met ooglidcorrecties. Wij bekijken tijdens een vrijblijvend consult of u het beste bent geholpen met een traditionele ooglidcorrectie of met een Plasmage behandeling. Grofweg wordt de scheiding gemaakt in de hoeveelheid huidoverschot. Indien er sprake is van weinig huidoverschot dan is een ooglift met Plasmage de beste behandeling. Wanneer er sprake is van meer huidoverschot is een ooglidcorrectie de behandeling met het meest optimale, natuurlijke en duurzame resultaat.  Klik hier om een vrijblijvend consult te plannen.

 

Onderooglid verstrakking

Onderoogleden laten vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. Kleine rimpeltjes, dikke wallen en/of donkere kringen storen vaak als eerste. Een Plasmage onderooglidcorrectie is de meest uitgevoerde behandeling. Lijnen en rimpels verdwijnen in dat gebied effectief en duurzaam. Ook de huidkwaliteit wordt beter. In verschillende onderzoeken wordt aangetoond dat de dermis verbetert. De huid wordt dikker, het elastinegehalte wordt verbeterd en het collageen wordt verstevigd.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes storen vaak behoorlijk. In het begin zijn ze lief en schattig, maar veel mensen gaan zich eraan storen naarmate het er meer worden. De kraaienpootjes blijven permanent zichtbaar en/of lopen steeds verder door (waardoor het lange lijnen worden). Kraaienpootjes met Plasmage behandelen is zeer effectief. Dit geldt ook voor de jukbeenderen. Deze huid is zeer vergevingsgezind. Rimpels verdwijnen, de huid verstrakt en de huidkwaliteit verbetert. Bovendien geneest de huid daar erg mooi.

Rimpels rond de mond

Rimpels op de bovenlip, rokerslijntjes, lijnen onder en naast de mond; het zijn veel uitgevoerde behandelingen met Plasmage. De rimpels kunnen effectief worden verwijderd.

Verslapte huid bij de onderkin, hals en nek

Deze huid heeft de neiging om te gaan hangen. De huid is in dit gebied vaak dun. Wanneer het elastine en collageen afneemt, is de huid zijn volume en herstellend vermogen kwijt. Een Plasmage behandeling laat de huid daar effectief krimpen. De behandeling is zeer effectief op de bovenste huidlaag.

Rimpels op de wangen & bij de oren

Het gebied rond de oren is vaak verslapt. U heeft het vast wel eens gezien, een slappe huid met verticale lijntjes vanaf de wang vlak voor het oor. Ook de oorlel is een dankbaar behandelgebied. Dit noemt men oorlelverstrakking.

Littekens, fibromen, actinische keratose, poikiloderma en wratten

Alle huid-abnormaliteiten zoals pukkels, fibromen, wild vleesjes, wratten en littekens kunnen met Plasmage worden verwijderd.

Waarom Huidkliniek De Vliet?

Huidkliniek De Vliet heeft de kennis, ervaring en mogelijkheden om onafhankelijk te beoordelen welke behandeling voor u het beste gaat zijn: een Plasmage behandeling, traditionele chirurgie (eventueel door de plastisch chirurg) of een behandeling met veilige en hoogwaardige huidlasers.

Waarom Huidkliniek De Vliet?
Veilige behandeling
Samenwerking met het ziekenhuis
Natuurlijk resultaat
Overleg en samenwerking met de plastisch chirurgen van VandenBroecke Kliniek
Hoge cliënt tevredenheid

Hoe ziet de procedure rond een Plasmage behandeling eruit?

1. Wanneer je meer informatie over een Plasmage behandeling wilt en graag wilt weten of uv voor een Plasmage behandeling in aanmerking komt, dan adviseren wij u het consult telefonisch (088-0042701), per e-mail (afspraak@kliniekvrijdag.nl) of online Maak afspraak te plannen.

2. In de spreekkamer neemt onze cosmetisch arts een half uur de tijd om uw klachten en wensen te bespreken. De arts onderzoekt uw huidtype, huidkwaliteit en mate van klachten. De arts stelt de diagnose en bespreekt het te behalen resultaat.

3.A. Indien u de juiste indicatie heeft voor een Plasmage behandeling bij Huidkliniek De Vliet, dan kunt u desgewenst een afspraak voor de behandeling plannen.
3.B. Wanneer u geen geschikte indicatie heeft voor een behandeling met Plasmage dan wordt dat u duidelijk uitgelegd. U heeft de gelegenheid al uw vragen te stellen. De cosmetisch arts adviseert u mogelijk een alternatieve behandeling, eventueel in een ander ziekenhuis.

4. Wanneer u voor een behandeling / ingreep in aanmerking komt, dan kunt u ervoor kiezen een afspraak te plannen. Wij adviseren de behandeling te plannen op een dag dat u tijd heeft voor een eventuele aansluitende herstelperiode (afhankelijk van het te behandelen gebied en formaat).

5. Op de dag van de behandeling / ingreep komt u ongeveer 15 minuten voor de behandeling / ingreep in de kliniek aan. Er worden professionele foto’s gemaakt. Deze foto krijgt u na de eindcontrole toegestuurd.

6. De arts komt u ophalen uit de wachtkamer. Eerst wordt uw huid voorbereid met een verdovende crème. Zodra deze is ingewerkt start de behandeling. Er wordt u stap voor stap uitgelegd wat u kunt verwachten.

7. De behandeling / ingreep duurt 30-60 minuten (afhankelijk van de soort behandeling en het formaat van het te behandelen gebied). Daarna blijft u nog eenzelfde periode om op de verkoever kamer te ontspannen en eventueel uw huid te koelen. U krijgt desgewenst een lekker dekentje en uw partner en/of andere begeleiding kan bij u komen zitten om uw ervaring mee te bespreken. Eventueel kan uw favoriete muziek aan ter ontspanning. De koelbril of het koelelement krijgt u mee naar huis.

8. Bij de receptie wordt een afspraak gemaakt voor de benodigde controle(s). U krijgt een formulier met tips mee om het herstel zo optimaal mogelijk te laten zijn.

9. Onze kliniek is voor acute vragen na een behandeling 24/7 voor u bereikbaar.

10. Na 6-8 weken heeft u de eindcontrole in de kliniek met de behandelend arts. De arts beoordeeld dan of de behandeling is geslaagd. Er wordt dan wederom een foto gemaakt. De 2 foto’s worden samengevoegd tot een voor & na foto.

Verzorging na Plasmage verstrakking

Direct na de behandeling zal een verkoelende crème worden aangebracht. Wij raden u aan direct goede ademende camouflage met SPF aan te brengen. Indien u wilt dan kunnen wij deze voor u aanbrengen.’s Avonds mag u het gebied licht reinigen (deppen) met een zeepvrije emulsie, dus niet wrijven en krabben. De korstjes dienen vanzelf te verdwijnen, dus niet peuteren en niet scrubben. Gebruik elke avond voor het slapen gaan een verkoelende crème.

Na een Plasmage behandeling van de boven- of onderoogleden laten wij u een half uurtje ontspannen in een professionele stoel. U krijgt dan een speciale koelbril om zwelling tegen te gaan. U krijgt deze bril mee naar huis. Wij adviseren deze koelbril de eerste 2 dagen 8-10 keer per dag 10 minuten te gebruiken.

Als verzorging van het behandelde gebied adviseren wij de volgende producten:

  • Alhydran littekencreme, houdt uw huid rustig en gehydrateerd tijdens het genezingsproces.
  • Lycogel camouflagecreme. Dit product ademt, beschermd, camoufleert en er zit een SPF zonbeschermingfactor 30 in.

Bescherming tegen zonlicht

Het volledige herstel duurt 4 – 6 weken. Wij raden aan de huid tot die tijd goed te beschermen met een SPF. Bedek de behandelde plekken eventueel met een foundation in poedervorm. U kunt uw dagelijkse bezigheden dan direct voortzetten. Aangeraden wordt Lycogel Camouflage. Uw arts kan u adviseren over de best beschermende camouflage.

Prijs Plasmage behandeling Huidkliniek De Vliet

0,5 zone (klein gebied) € 300,00
1 zone € 400,00
2 zones € 600,00

NB Alle tarieven zijn afhankelijk van het exacte formaat.

Ooglidcorrectie of Plasmage behandeling

Huidkliniek de Vliet is gevestigd in de VandenBroecke Kliniek. Er is een nauwe samenwerking met de plastisch chirurgen van VandendenBroecke Kliniek. Daardoor kunnen onze cosmetisch artsen uitstekend beoordelen welke behandeling het beste aan uw verwachting kan voldoen.

Afspraak maken

Wilt je meer informatie over een Plasmage behandeling of ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een Plasmage behandeling, dan kun je via 088-0042703, afspraak@huidkliniekdevliet.nl of online een afspraak maken.

Lees verder
Cosmetische behandelingen in Leiden
Mogelijkheden van huidverjonging
Radiesse behandeling door ervaren cosmetisch arts
Behandeling tegen zweetoksels: Hyperhidrosis behandeling Leiden