Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Rimpels verwijderen

Met het ouder worden van de huid ontstaan rimpels. Er bestaan statische rimpels (die bij een neutraal gezicht altijd zichtbaar zijn), mimische rimpels (rimpels die tevoorschijn komen wanneer je lacht, boos kijkt, etc.) en diepere groeven. Huidkliniek De Vliet kan de huid verjongen en rimpels verwijderen met een fractional laser. Dit is een oppervlakkige laser, waarmee rimpels worden verminderd en de huidkwaliteit verbetert.

Rimpels verwijderen met laser

Kleine rimpeltjes ontstaan door verschillende oorzaken: levensstijl (eten, drinken, roken, stress), onder invloed van weersomstandigheden en/of zijn genetisch bepaald. Het gevolg is in alle gevallen dat door het afnemende collageen het volume van de huid afneemt, en door de afnemende elasticiteit ook de veerkracht en herstellend vermogen beperkt wordt. Hierdoor ontstaan kleine rimpeltjes of een craquelé huid.

Rimpels verwijderen, pixel behandeling, fractional laser voor en na foto, pixel voor na, erbium laser behandeling, CO2 laserbehandeling
Voorbeeld van voor / na foto na fractional laserbehandeling pigmentvlekken en rimpels verwijderen.

Wanneer je advies wil over een compleet behandelplan voor jouw verouderde huid, vind je hier meer informatie: Huidverjonging 360°. In samenwerking met Kliniek Vrijdag (in hetzelfde pand gevestigd als Huidkliniek De Vliet, locatie Leiden) kan eventueel ook voor een cosmetische behandeling met injectables of fillers worden gekozen.

Fractional laserbehandeling

De Erbium YAG 2940 fractional laser reageert zeer selectief op water in de huid. Daardoor is de laser in staat de bovenste huidlaag te vernieuwen, zonder dat het pijn doet. Het collageen wordt verstevigd en een nieuwe fitte huid komt tevoorschijn.

In het volgende filmpje zie je een fractional laserbehandeling in de praktijk. Deze behandeling verstrakt en verbetert de huid. Voor een fractional laserbehandeling is geen verdoving nodig,

De fractional laser behandeling kan variëren van zeer mild tot zeer krachtig, net wat jouw huid nodig heeft. (zie onderstaand tussen haakjes).

– Preventief (mild)
– Doffe jonge huid, opkomende craquelé rimpeltjes (medium)
– Diepe craquelé rimpeltjes, diepere rimpels (medium+)
– Ernstig verouderde stevige huid (krachtig)
– (Acné) littekens (krachtig+)

Lees hier meer informatie over een fractional laserbehandeling.

Richtlijnen vóór de behandeling

De behandeling kan niet plaatsvinden op een zongebruinde huid. Tijdens de behandeling mag er geen koortslip aanwezig zijn. Na een behandeling adviseren wij 1 week niet te zwemmen, en 24 uur lang niet bijzonder heet te douchen. Je dagelijkse bezigheden kun je direct weer hervatten. Na de behandeling mag je niet aan de huid krabben. Wij adviseren niet te zonnebaden na de behandeling, en je huid goed te beschermen met zonnebrandcrème SPF 30/50. Je mag na de behandeling je eigen cosmetica aanbrengen, mitsdeze niet irriteert.

Lees meer informatie over:
Huidverjonging 360°
Acne behandeling
Definitief ontharen