Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 448 reviews

Samenwerkende klinieken

Specialistische behandelingen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat is wat onze vier klinieken verbindt. Door deze focus, jarenlange ervaring en de nauwe samenwerking tussen onze artsen en klinieken bieden wij zorg van excellente kwaliteit.

VandenBroecke Kliniek ooglidcorrectie Leiden                 De Vliet Huidtherapie Leiden logo Schaamlipcorrectie kliniek

VandenBroecke Kliniek
is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties en al jaren de grootste én best gewaardeerde ooglidchirurgiekliniek van Nederland. Alle plastisch chirurgen hebben minimaal 10 jaar ervaring, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en werken naast de VandenBroecke Kliniek in ziekenhuizen in de regio.

Kliniek Vrijdag is dé kliniek voor behandelingen met injectables (spierontspanners & fillers) voor huidverjonging. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch artsen die zich uitsluitend hierop focussen. Het zijn ware ‘Architecten van schoonheid’ die je perfect adviseren om de mooiste versie van jezelf te worden en blijven.

V-Klinieken is de grootste vrouwenkliniek van Nederland. De kliniek is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels. Het team van medisch specialisten bestaat uit Nederlands enige cosmetisch gynaecoloog en twee plastisch chirurgen, allen met uitgebreide ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen.

  

Mocht je vragen hebben over één of meerdere van onze klinieken informeren wij je graag verder telefonisch op 088-0042703 of per email info@huidkliniekdevliet.nl