Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 401 reviews

Skinbooster behandeling

Skinbooster behandeling

De RRS-Inject® Skinboosters vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Het woord zegt het al; de huid krijgt een enorme boost. Het betreft een injectievloeistof, bestaande uit hyaluronzuur in combinatie met anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Er zijn verschillende ‘cocktails’ beschikbaar zodat we ons kunnen richten op ieder huidtype en verschillende indicaties. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Indicaties

 • Droge en doffe huid
 • Huid met volumeverlies
 • Slappe huid
 • Fijne lijntjes
 • Rokershuid
 • Gevoelige (rode) huid


Werkwijze

De RRS-Inject® Skinboosters worden door middel van een mesoinjector ingebracht in de huid. Met de U225 intradermale injector kunnen de skinboosters veilig, snel, pijnloos en met de juiste dosering de huid ingebracht worden. Deze skinboosters bestaan uit hyaluronzuur en een groot aantal actieve ingrediënten die zorgen voor een betere doorbloeding en een directe activatie van collageen en elastine. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt stevig aan.

Behandelingen

Aan de hand van de indicatie en het gewenste resultaat wordt het aantal behandelingen bepaald. Doorgaans geven 4 tot 6 behandelingen een optimaal resultaat, mits het behandelprotocol strikt wordt opgevolgd. Iedere 7 tot 14 dagen vindt er een behandeling plaats. Om het resultaat te onderhouden wordt geadviseerd ieder kwartaal een onderhoudsbehandeling te ondergaan of na 6-8 maanden een kuur te herhalen.

Resultaat

De dagen na de behandeling voelt de huid gehydrateerd aan en oogt voller. Lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen wordt een langdurig resultaat zichtbaar. Om dit resultaat te behouden zijn onderhoudsbehandelingen nodig, maar ook de producten van Dermaceutic kunnen ondersteuning bieden in dit proces.

Richtlijnen voor de behandeling

 • De huid mag geen ontstekingen hebben.
 • Kom zonder make-up naar de behandeling.
 • Indien er een koortslip aanwezig is op de dag van de behandeling moet de afspraak verplaatst worden.


Richtlijnen na de behandeling

 • Vermijd zonlicht tot 48 uur na de behandeling.
 • Vermijd intensief sporten, (zwem)baden en sauna’s ook voor 48 uur.
 • Smeer tot minimaal 2 weken na de behandeling regelmatig met een SPF30 of 50.
   

Producten

Voor het beste resultaat wordt de behandeling gedurende de kuur ondersteund door producten voor thuisgebruik, de AD Daily Care. Dit is een dag- en nachtcrème bestaande uit dezelfde werkstoffen als de RRS-Inject® Skinboosters zelf, waardoor deze continue worden aangevuld. Na de kuur van behandelingen mag er direct weer worden overgestapt op eigen huidverzorgingsproducten.

Bijwerkingen

Na de behandeling kunnen er lichte zwellingen en blauwe plekjes ontstaan, welke binnen enkele dagen weer zullen verdwijnen. Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden weer gewoon worden hervat.

Tarieven behandeling

Pakket van 4 behandelingen RRS Skinbooster HA Injectable, incl. HA Daily care producten: € 599,-
Pakket van 4 behandelingen RRS Skinbooster HA Tensorlift incl. HA Daily care producten: € 699,-

Losse behandeling RRS Skinbooster HA Injectable: € 149,-
Losse behandeling RRS Skinbooster HA Tensorlift: € 169,-