Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.9 uit 423 reviews

Tatoeage verwijderen Leiden

Tatoeage verwijderen Leiden

Ongeveer 20% van de mensen met een tatoeage krijgt daar vroeg of laat spijt van. Tegenwoordig is het goed mogelijk de tatoeage op een zeker moment te laten verwijderen. Er zijn daar wel een aantal nuances aan gebonden. Het laserapparaat moet veilig en kwalitatief zijn, niet alle kleuren tatoeages zijn even eenvoudig om te verwijderen, en het is verstandig bij een gerenommeerde kliniek of arts onder behandeling te gaan.

Huidkliniek de Vliet werkt met de Gouden Standaard voor tatoeageverwijdering; De Q-Switched Nd;YAG 1064 & 532. Dit is een ultrakorte laserpulse, die zich richt op het melanine (de pigment) van de tatoeage. Voor lichtere kleuren is de 532 nm geschikt, voor donkere kleuren de 1064 nm.

Huidkliniek De Vliet tatoeage verwijderen resultaat

Onderstaande video toont de huidreactie bij het verwijderen van een tatoeage.

Wij werken uitsluitend met FDA goedgekeurde huidlasers. FDA is de Amerikaanse overheidsinstantie die de wetgeving, effectiviteit en veiligheid van medische hulpmiddelen reguleert. Goedkeuring ontvangt een product na uitgebreide onderzoeken, en zegt dat een product veilig is en effectief voor de specifieke behandeling.

Behandelingen en locatie tattoo verwijderen

Voor een perfect eindresultaat is geduld nodig; Met de QSwitched Nd;YAG 1064 & 532 zijn dit gemiddeld 6-7 laserbehandelingen. Wanneer er sprake is van veel lichte kleuren, of wanneer de tatoeage met een andere inkt of in een verkeerde huidlaag is gezet kunnen er meer behandelingen nodig zijn. Tijdens het vrijblijvende consult vertelt de huidtherapeut hoeveel behandelingen u vermoedelijk nodig heeft. Bij de traditionele lasers moet u rekening houden met gemiddeld 10 tot 15+ behandelingen. Huidkliniek De Vliet adviseert u na een laserbehandeling circa 2 maanden rust te nemen. Wanneer uw huid tussendoor niet voldoende is herstelt, bestaat de kans op beschadiging of een minder effectieve behandeling.

Huidkliniek De Vliet doet tattoo verwijderen Leiden in de Mary Beystraat. Goed bereikbaar bij de Lammenschansweg, Churchillaan en snelweg A4. Het is voor u belangrijk om voor een kliniek te kiezen bij u in de buurt. Zoals u heeft gelezen heeft heeft u meerdere behandelingen nodig. Over het algemeen vinden mensen een reistijd van ca. 30 minuten acceptabel. U heeft dan altijd uw behandelend arts in de buurt.

Resultaat tatoeage verwijdering

Resultaat tatoeage verwijderen foto tatoeage verwijdering tattoo laseren foto

Bovenstaande foto is het resultaat na 1 behandeling.

Tattoo verwijderen, tatoo verwijderen, tatoo laseren, tattoo laseren, tattoo weghalen, tatoo weghalen, tatoeage weghalen, tatoeage verwijderen, tatoeage laseren Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk

Tatoeage verwijderd na enkele behandelingen.

Prijs tatoeage verwijderen

Intakegesprek Vrijblijvend
Tatoeage verwijderen
5 cm2 v.a. € 60
tot 20 cm2 € 90
tot 35 cm2 € 120
tot 50 cm2 € 155
tot 100 cm2 € 190
tot 150 cm2 € 225
5 behandelingen boeken 10% korting

U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek via 088-0042703, ook kunt u online een afspraak plannen, klik daarvoor hier.

Meer informatie
Definitief ontharen
Peeling behandeling
Acne behandelen