Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 401 reviews

Tatoeage verwijderen prijs

Tatoeage verwijderen prijs

Ongeveer 20% van de mensen met een tatoeage krijgt daar vroeg of laat spijt van. Tegenwoordig is het goed mogelijk de tatoeage op een zeker moment te laten verwijderen. Er zijn daar wel een aantal nuances aan gebonden. Het laserapparaat moet veilig en kwalitatief zijn, niet alle kleuren tatoeages zijn even eenvoudig om te verwijderen, en het is verstandig bij een gerenommeerde kliniek of arts onder behandeling te gaan. Tatoeage verwijderen prijs is niet de enige reden om een kliniek te kiezen. Overweeg de reputatie van de kliniek, de ervaring van de therapeut en de kwaliteit van de laser ook.

Huidkliniek de Vliet werkt met de Gouden Standaard voor tatoeageverwijdering; De Q-Switched Nd;YAG 1064 & 532. Dit is een ultrakorte laserpulse, die zich richt op het melanine (de pigment) van de tatoeage. Voor lichtere kleuren is de 532 nm geschikt, voor donkere kleuren de 1064 nm.

Over het algemeen is het zo dat een donkere tatoeage eenvoudiger te verwijderen is dan een lichte tatoeage. Het contrast tussen de kleur van de tatoeage en de huid is dan vaak groter, waardoor de energie meer door het taoteage pigment wordt geabsorbeerd.

Het verwijderen van een tatoeage is verder afhankelijk van de grootte. Een tatoeage van 10×10 cm kan in zijn geheel worden verwijderd, een grotere tatoeage moet vaak in tweeën of zelfs in drieën.

Het verwijderen van een tatoeage kan in theorie in 4-6 keer. Maar het kan ook zijn dat uw tatoeage veel lichte kleuren bevat en wat groter is, dan heeft u meer sessies nodig. Na iedere behandeling ziet u vooruitgang.

Let voor uw keuze voor een kliniek goed op het merk laser (wij werken met de FDA approved Harmony XLi, laser: QSwitched Nd;YAG 1064 & 532), en de ervaring van de huidtherapeut of arts op dit gebied.

Resultaat tatoeage verwijdering

Resultaat tatoeage verwijderen foto tatoeage verwijdering tattoo laseren foto, tatoeage verwijderen prijs

Bovenstaande foto is het resultaat na 1 behandeling.

Minder behandelingen nodig

Voor een perfect eindresultaat is geduld nodig; Met de QSwitched Nd;YAG 1064 & 532 zijn dit gemiddeld 5 tot circa 10 laserbehandelingen. Bij de traditionele lasers moet u rekening houden met gemiddeld 10 à 15+ behandelingen. Huidkliniek De Vliet adviseert u na een laserbehandeling circa 2 maanden rust te nemen. Per jaar kunt u 6 a 7 laserbehandelingen laten uitvoeren. Wanneer uw huid tussendoor niet voldoende is herstelt, bestaat de kans op beschadiging of een minder effectieve behandeling.

Tijdens de behandeling verkleurt de tatoeage inkt vaak grijsachtig. Dit tijdelijke effect wordt laser snow genoemd. Deze reactie verdwijnt binnen enkele minuten. Na de behandeling treedt lichte roodheid en zwelling op. Tijdens het gehele behandeltraject dient u de huid goed te beschermen tegen uv-straling: gebruik altijd een goede zonnebrandcrème met minimaal een beschermingsfactor van 50.

Tatoeage verwijderen prijs

Intakegesprek Vrijblijvend
Tatoeage verwijderen
5 cm2 v.a. € 70
tot 20 cm2 € 95
tot 35 cm2 € 120
tot 50 cm2 € 155
tot 100 cm2 € 190

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen wij u informeren over het aantal verwachte behandelingen om uw tatoeage te verwijderen. Er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden. Bel 088-0042703 of klik hier voor het maken van een afspraak.

agenda

Waarom Huidkliniek De Vliet?

Gespecialiseerde huidtherapie kliniek
Allernieuwste apparatuur
In Leiden, vlakbij A4 afslag Leiden-zuid
Geen wachtlijsten
Ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeuten

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek? Plan online een:

Afspraak

Meer informatie
Definitief ontharen
Huidverjonging
Peeling behandeling