Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Tattoo verwijderen Leiden

Tattoo verwijderen Leiden

Ongeveer 20 procent van de mensen met een tattoo krijgt vroeg of laat spijt. Tegenwoordig is het goed mogelijk de tatoeage op een zeker moment te laten verwijderen. Er zijn daar wel een aantal nuances aan gebonden. Het laserapparaat moet veilig en kwalitatief zijn, niet alle kleuren tatoeages zijn even eenvoudig om te verwijderen. Om uw tattoo veilig en effectief te verwijderen is het verstandig bij een gerenommeerde kliniek of arts onder behandeling te gaan. Meer info over tattoo verwijderen Leiden?

Soorten tatoeages

De ene tatoeage is de andere niet. We maken onderscheidt tussen de volgende verschillende tatoeages.
Normale tattoo verwijderen

Permanente make-up verwijderen

Metaalachtige kleur verwijderen (door metaal-huid contact)

Bestraling puntjes verwijderen

Hoe verwijdert de laser uw tatoeage?

Wij werken met de FDA goedgekeurde Nd;YAG 1064 & 532 nm lasers van ALMA Lasers. Dit is de nieuwste generatie, waarmee zowel donkere tatoeages als gekleurde tatoeages kunnen worden verwijderd. Het is een ultrakorte (QSwitched) pulse, waarna door de snelle absorbtie de inkt uit de huid wordt geschoten. Een donkere tatoeage is eenvoudiger te verwijderen dan gekleurde tatoeages. Tijdens een intakegesprek beoordeeld de huidtherapeute uw tatoeage.

Resultaat tatoeage verwijderen foto tatoeage verwijdering tattoo laseren foto, tattoo verwijderen leiden Na 1 behandeling

Tattoo verwijderen, tatoo verwijderen, tatoo laseren, tattoo laseren, tattoo weghalen, tatoo weghalen, tatoeage weghalen, tatoeage verwijderen, tatoeage laseren Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk, tattoo verwijderen leiden Na enkele behandelingen

Is een tattoo verwijderen pijnlijk?

Omdat de lasers waarmee wij uw tattoo verwijderen zeer geavanceerd zijn, worden ongemakken, pijn en de kans op bijwerkingen tot een minimum beperkt. Pijnbeleving is natuurlijk voor ieder mens anders. Over het algemeen geven onze cliënten aan dat de tatoeage verwijderen minder pijnlijk is dan het laten zetten van een tattoo. Het herstel na een behandeling is veelal het lastigst. Er kan gedurende enige tijd een korst op de plaats van de behandeling ontstaan.

Prijs tattoo verwijderen Leiden

Intakegesprek Vrijblijvend
Tatoeage verwijderen
5 cm2 v.a. € 60
tot 20 cm2 € 90
tot 35 cm2 € 120
tot 50 cm2 € 155
tot 100 cm2 € 190

Meer weten over uw tatoeage verwijderen?

Wilt u meer weten over het behandelingstraject en hoeveel behandelingen wij nodig zouden hebben om uw tattoo te verwijderen? Onze huidtherapeute kan tijdens een vrijblijvend consult advies geven het verwijderen van uw tatoeage. U kunt online een afspraak maken, of bel ons via telefoonnummer 088-0042703.

Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om mijn tattoo te verwijderen?

Dit hangt van een aantal factoren af, zoals kleurgebruik, wijze van tatoeëren, inktsoort, reactie van de huid. Donkergekleurde tatoeages zijn vaak met 6 behandelingen volledig verdwenen. Voor andere tatoeages (de therapeut adviseert dit tijdens het consult) zijn er doorgaans 6 tot 14 behandelingen nodig. Wanneer de tatoeage dik is ingekleurd zullen er meer behandelingen nodig zijn.

Is de behandeling pijnlijk?

Het is niet geheel pijnloos, maar zeker te doen. Het  is te vergelijken met het zetten van een tatoeage. Het pijnlijke gevoel wordt minder naarmate de tatoeage vervaagt. Indien de tatoeage op een erg gevoelige plek zit adviseren wij om een uur voor de behandeling twee tabletten Paracetamol in te nemen.

Verdwijnt de tatoeage volledig?

Ja, de tatoeage zal in de meeste gevallen volledig verdwijnen. Donkere kleuren en rood reageren het best op de behandeling, lichte kleuren hebben meer behandelingen nodig. Ook zit er verschil in diverse inktsoorten, de één vervaagt sneller dan de ander. Wanneer de tatoeage bestaat uit inkt met synthetische stoffen of stoffen met niet-afbreekbare metaaldeeltjes, is het resultaat slechter te voorspellen. Dit komt zelden voor. Tijdens het eerste consult kan de huidtherapeute u daar meer over vertellen.

Moet ik mijn huid na de behandeling tegen de zon beschermen?

Ja, tijdens de behandeling wordt de huid aan een grote hoeveelheid licht blootgesteld. Daarom mag er 2 weken na de behandeling er niet mee in de zon of onder de zonnebank. Na deze twee weken is het belangrijk om een ‘sunblock’ (minimaal factor 30) te gebruiken.

De huid jeukt na de behandeling

Wij raden aan om dan Nestosyl crème (bij drogist verkrijgbaar) te gebruiken en er de plek mee in te smeren. Dit verlicht de jeuk. Het is heel belangrijk om niet te krabben. Ook naspoelen met lauw water na het douche wil helpen.

Hoe lang blijft de huid rood en/of geïrriteerd na een laserbehandeling?

Tot paar dagen na de behandeling kan er lichte roodheid van de huid op treden en voelt de huid droog aan. Dan kan de crème die je van ons heb meegekregen langer gesmeerd worden.

Ik heb blaasjes gekregen, wat kan ik er aan doen?

Het beste is om de blaasjes dicht te laten en in laten drogen. Mocht het toch open gegaan zijn dan kan je het steriel afdekken met een gaasje. Het is belangrijk de huid niet te beschadigen door bijvoorbeeld te krabben, de kans op infectie is dan groot.

Waar kunt u tattoo verwijderen Leiden vinden?

Huidkliniek De Vliet is gevestigd aan de Mary Beystraat 5 te Leiden. Mary Bey is de meisjesnaam van Mary Servaes; beter bekend als de Zangeres Zonder Naam. De Zangeres Zonder Naam was een echte Leidse artiest met landelijke bekendheid.

Meer informatie over: