Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 8.8 uit 420 reviews

Vergoeding ontharing gezicht 2018

Vergoeding ontharing gezicht 2018

Vergoeding voor acne behandeling en definitief ontharen in 2018.
Wilt u weten hoeveel uw zorgverzekering in 2018 vergoed voor definitief ontharen, acne therapie, behandeling van uw littekens of camouflage behandelingen? Een aantal zorgverzekeraars hebben vergoeding opgenomen in de aanvullende voorwaarden van de zorgverzekering. Wij hebben een overzichtelijke lijst opgesteld waarop zichtbaar is wat u van uw zorgverzekering kunt verwachten voor laserontharing. Een vergoedingen overzicht voor de andere behandeling volgt nog.

Klik hier voor het overzicht van vergoeding voor laserontharing.

Definitief ontharen LeidenAanvullende polis zorgverzekering huidbehandeling

Acne, camouflage en ontharingsbehandelingen worden uit de aanvullende zorgverzekeringpolissen vergoed, dit gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Bij Huidkliniek De Vliet heeft u in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist. De artsen en huidtherapeuten in onze huidkliniek zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kunt u bij ons terecht.

 

Vergoeding huidbehandeling 2018

Heb je last van overbeharing in het gezicht, acne, littekens of rosacea? Ook in 2018 kunnen huidbehandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
Wil je starten met een dergelijke huidbehandeling? Kies dan voor een aanvullende verzekering bij Achmea, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, VGZ, Univé, CZ, Delta Loyd, Menzis, PNO zorg of ONVZ. Bij veel zorgverzekeraars krijg je eenmalig een hoge vergoeding. Je kunt dan elk jaar overstappen om zeker te blijven van vergoeding.

Huidkliniek De Vliet voert de behandelingen voor u uit op restitutiebasis. U betaalt de behandeling aan de kliniek, en vervolgens kunt u de rekening mogelijk declareren bij uw zorgverzekering. Wij raden aan goed uit te zoeken hoe uw zorgverzekering werkt. Zoals u in dit overzicht kunt zien zijn er enorm veel verschillende polissen. Voor iedere polis gelden er weer andere spelregels.

Advies voor uw huidbehandeling

In een persoonlijk gesprek met de huidtherapeut ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie. Zij kan dan het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en je een gedegen advies geven over welke behandelmethode in jouw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze vertellen of je in aanmerking komt voor vergoeding van je zorgverzekering.

Maak via onderstaande button een gratis afspraak:

Maak een afspraak

Lees verder:
Vergoeding acne therapie
Huidverbetering
Beenvaatjes laseren
Tattoo verwijderen