Verzekerde zorg bij Huidkliniek De Vliet

Onze kliniek ontvangt een 8.6 uit 10 over 268 reviews

Wordt uw huidbehandeling vergoed door de zorgverzekering?

Acnetherapie, laserontharing (in het gelaat) en camouflagetherapie zijn therapeutische behandelingen die mogelijk door jou zorgverzekeraar worden vergoed bij een aanvullende verzekering.

Indien je een zieke of beschadigde huid hebt, of specifieke huidverbetering wenst, kun je terecht bij de huidtherapeut. Huidproblemen die door een huidtherapeut succesvol behandeld kunnen worden zijn oa acne, couperose, (acne) littekens, overbeharing & pigmentvlekken. Veel van deze behandelingen komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden, de indicatie en de inhoud van de behandeling. Dit brengt uiteraard vragen met zich mee. Om welke behandelingen gaat het exact? Moet ik aanvullend verzekerd zijn? En waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Huidtherapie vergoeding zorgverzekering

Welke huidtherapeutische behandelingen worden in 2019 vergoed?

Er zijn in Nederland meer dan 100 zorgverzekering polissen. Allemaal met hun eigen spelregels. Wij hebben een overzicht gemaakt van vergoeding voor huidbehandelingen per zorgverzekering, klik hier.

 

Behandeling van de volgende klachten komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering polis:
Rosacea
Acne
Acne littekens
Beenvaatjes
Camouflagetherapie
Overbeharing in het gelaat

De huidtherapeute kan u tijdens een consult informeren over vergoeding van de behandeling. U kunt online direct een afspraak maken:

Maak een afspraak

Lees verder:
Laserontharing Leiden
Automutilatie littekens verwijderen
Pixel behandeling
Rimpels verwijderen