Cadeaubonnen

Onze artsen scoren een 8.6 uit 10 over 252 reviews

Cadeaubonnen

Op verzoek van velen… Cadeaubonnen!

Wij kregen de laatste maanden steeds vaker de vraag met ongeveer de volgende strekking: “Mijn zus/vriendin/partner/moeder/kennis overweegt ook naar jullie toe te komen voor een cosmetische behandeling met injectables, fillers of laserbehandeling. Ik wil haar graag wat cadeau doen, kan dat?

Tot voor kort kon dat niet. Of nou ja, het kon natuurlijk wel, maar dan niet met een officiële, originele en leuke cadeaubon van onszelf. En nu wel! Ze zijn beschikbaar in coupures van € 20, € 50 en € 100.

De cadeaubonnen zijn in te leveren bij Huidkliniek De Vliet, Kliniek Vrijdag en VandenBroecke Kliniek, allemaal op de locatie in Leiden. Zo kan diegene die u verwend zelf het type cosmetische behandeling kiezen!

Waardecheque definitief ontharen

Hoe bestel ik een cadeaubon?

Via 088-0042703 kunt u bij Marissa, Marenthe, Daphne of Mariëlle een waardecheque bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om even langs te komen in de kliniek.

U kunt ook een mail sturen naar info@kliniekvrijdag.nl. In deze e-mail graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en waarde van de te bestellen cadeaubon vermelden. U kunt vervolgens het aankoopbedrag overmaken t.a.v. Ornandum BV, NL90TRIO0197857175, onder vermelding van uw naam en ‘aankoop cadeaubon’.

De cadeaubon ontvangt u vervolgens binnen enkele dagen thuisgestuurd (zonder verzendkosten).